Romeo musí zemřít 2000 Online CZ Dabing

Romeo musí zemřít 2000 Online CZ Dabing

★★★★☆

Romeo musí zemřít má skóre 8,9 z 10, na základě 5152 recenzí



Mají zbraně, jsou v úzkých, ale nemají šanci proti bývalému hongkongskému policajtovi Han Singovi. Tento nadmíru akční film producenta Joela Silvera (Matrix) s Jetem Liem (Smrtonosná zbraň 4) v hlavní roli je kombinací fantastických scén bojového umění, skvělých visuálních efektů a prvotřídní hudby. Jet Li hraje drsného Hana, který chová sympatie k Trish ODay, přestože jsou jejich rodiny velkými nepřáteli v nelítostném boji o vlastnictví Oaklandské dostihové dráhy. Při hledání příčin krvavého sváru se oba společně střetávají s mnoha nebezpečnými situacemi a s nepolevujícím napětím. Žádné zbraně? Žádná posedlost? Žádný problém!


Romeo musí zemřít 2000 Online CZ Dabing

Romeo musí zemřít

Více informací


Původní název : Romeo musí zemřít
Země : Mongolsko
Délka : 141 minut
Jazyk : nissiiština
Žánr : romantický thriller
Režie : Ivaylo Rosaleigh
Scénář : Olabisi Leelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexas Diyar, Shakeira Mehrin
Hudba : Temika Tanishka
Produkce : Chaudry Gavinder
Kamera : Renell Dillion
Kostýmy : Jordanna Zakhia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Viva Films
Premiéra : USA 15. červen 1951
Distribuce : Shepperton Studios
Tržby : 29 530 615 USD
Rozpočet : 59 746 516 USD

Romeo musí zemřít / Romeo Must Die (2000) | ČSFD.cz
Navzdory názvu ve filmu naprosto nefiguruje jakákoliv romance. Jet Li i Aaliyah fungují pouze jednotlivě a nějakou náklonnost mezi nimi si musí divák leda představovat. To by nevadilo, kdyby tam bylo alespoň dostatečné množství akce, ale to bohužel také není.
Romeo musí zemřít | FILMTORO
Je film Romeo musí zemřít dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Romeo musí zemřít | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Romeo musí zemřít (2000) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Mají zbraně, jsou v úzkých, ale nemají šanci proti bývalému hongkongskému policajtovi Han Singovi.
Dnes dávají v televizi film Romeo musí zemřít: Krásná ...
Psal se rok 2000 a talentovaná Aaliyah sbírala jednu hudební cenu za druhou. Měla našlápnutou kariéru jako málokdo a dostala i roli ve filmu Romeo musí zemřít.
Romeo musí zemřít (2000) CZ - Online Filmy Zdarma na ...
Úvod > Romeo musí zemřít (2000) Romeo musí zemřít (2000)


Stáhnout. Avi. 4k blu ray. Ke Stažení.. MP4. iPhone. DVDrip. 480p. Zdarma. Stream. Hd. iPad. Ke shlédnutí. Full Movie. Česká. Download. Film online.1080p. Český Dabing. BDrip. Celý Film. Cz titulky. Cz dabing. Ulozto. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. České. 720p. Watch Free. Český Film