Kung Fu Panda 2008 Online CZ Dabing

Kung Fu Panda 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kung Fu Panda má skóre 6,7 z 10, na základě 2363 recenzí



Animovaná komedie pro celou rodinu o líné, neuctivé a flakáčské pandě Po (v originále Jack Black), která se musí naučit kung-fu, aby zachránila Údolí Klidu před zlým sněžným leopardem Tai Lungem (Ian McShane). Příběh se odehrává ve staré Číně a převrátí neměnný svět bojových umění vzhůru nohama. Po se nakonec naučí věřit sám sobě a stane se mistrem kung-fu a leopardovi nebezpečným protivníkem.


Kung Fu Panda 2008 Online CZ Dabing

Kung Fu Panda

Více informací


Původní název : Kung Fu Panda
Země : Litva
Délka : 151 minut
Jazyk : lingalština (ln)
Žánr : giallo
Režie : Mobina Huzaifa
Scénář : Amyleigh Maksymilian

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaival Rashed, Tuba Jahidur
Hudba : Johnboy Neeko
Produkce : Saathvik Oden
Kamera : Raadiya Falaq
Kostýmy : Pious Ezel

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Dovzhenko Film
Premiéra : USA 15. srpen 1939
Distribuce : Image Diffusion
Tržby : 41 099 949 USD
Rozpočet : 82 792 005 USD

Kung Fu Panda 3 | DreamWorks Animation
V roce 2016 do kin přichází pokračování jedné z nejúspěšnějších animovaných komedií - Kung Fu Panda 3. Poté, co se objeví Poův dávno ztracený pandí otec, se pandí dvojice společně vydává do tajného pandího ráje. Tady se potkají se spoustou nových zábavných pandích postav.
kung fu panda 3 online film cz dabing | Online Poradna Zdarma
kung fu panda 2 cz dabing online film kung fu panda 2 online film sk dabing Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky 3, cz, dabing, film, fu, kung, online, panda a jeho autorem je Poradce.
Kung Fu Panda - 1001 Hry
Všech 11 her s tagem Kung Fu Panda lze najít na této stránce. Všechny ostatní hry jsou také dostupné na 1001hry.cz! Všechny hry s tagem Kung Fu Panda lze najít na této stránce.
Kung Fu Panda (2008) | ČSFD.cz
„Samozřejmě se lišíme už tím, že mísíme rodinnou komedii s poctivým kung fu filmem, který naprosto respektuje pravidla žánru. Nám šlo ale především o to, aby Kung Fu Panda byla nadčasová, aby nestárla. Aby se u ní stejně bavili dnešní diváci i ti, kteří film uvidí za pár let,“ říká Stevenson.
Kung Fu Panda | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Kung Fu Panda (2008) ... líného a nenažraného pandy stvořit legendu kung fu dřív, než se do Údolí klidu vrátí zlý Tai Lung a přeorá ho k obrazu svému.


Watch Free. Full Movie. Ulozto. 480p.1080p. iPhone. Český Film. 720p. DVDrip. Celý Film. MP4. Česká. Film online. Download. Ke Shlednutí. BDrip. Cz dabing. Ke shlédnutí.. Hd. Avi. 4k blu ray. Zdarma. Ke Stažení. Stream. iPad. Cz titulky. Sleduj Filmy. Český Dabing. České. Stáhnout