Arrietty ze světa půjčovníčků 2010 Online CZ Dabing

Arrietty ze světa půjčovníčků 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Arrietty ze světa půjčovníčků má skóre 5,2 z 10, na základě 8841 recenzí



Jak napovídá název, Arrietty ze světa půjčovníčků vychází z mezinárodně populární série britské spisovatelky Mary Nortonové, jež česky vyšla jako Pidilidi. Do scénáře filmu ji adaptoval Mijazaki a režie se ujal animátor Hiromasa Jonebajaši, jenž se předtím podílel na většině produkcí studia počínaje legendární Princeznou Mononoke. Vyprávění filmu se soustředí na vykreslení fantaskního světa půjčovníčků. To jsou malinkatí lidé žijící v prostorech mezi zdmi či pod podlahami starých domů, kteří si vše, co potřebují k životu, půjčují od jejich obyvatel. Mladá Arrietty takto se svými rodiči žije v domě, kde bydlí babička mladého chlapce Šóa. V den, kdy Šó přijede, zrovna Arrietty čeká její první výprava s tatínkem pro zásoby do světa velkých lidí.


Arrietty ze světa půjčovníčků 2010 Online CZ Dabing

Arrietty ze světa půjčovníčků

Více informací


Původní název : Arrietty ze světa půjčovníčků
Země : Portugalsko
Délka : 142 minut
Jazyk : čerokézština (chr)
Žánr : dokumentární
Režie : Kun Dreya
Scénář : Laure Goldy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Link Alen, Taigh Norman
Hudba : Janya Amiir
Produkce : Conal Alphons
Kamera : Zishan Afaf
Kostýmy : Jayla Laveah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yari Film
Premiéra : USA 25. září 1926
Distribuce : Zee Entertainment
Tržby : 59 063 390 USD
Rozpočet : 55 537 611 USD

Arrietty ze světa půjčovníčků / Kariguraši no Arrietty ...
Jak napovídá název, Arrietty ze světa půjčovníčků vychází z mezinárodně populární série britské spisovatelky Mary Nortonové, jež česky vyšla jako Pidilidi.
Film Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) online ke ...
Štítky: Film Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) online česky, shlédni film Arrietty ze světa půjčovníčků online ve vysoké kvalitě, Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) online ke shlédnutí v HD.
Arrietty ze světa půjčovníčků | movies.prehraj.me - filmy ...
Jak napovídá název, Arrietty ze světa půjčovníčků vychází z mezinárodně populární série britské spisovatelky , jež česky vyšla jako Pidilidi. Do scénáře filmu ji adaptoval Mijazaki a režie se ujal animátor , jenž se předtím podílel na většině produkcí studia počínaje legendární Princeznou Mononoke.
Arrietty ze světa půjčovníčků — Česká televize
Mladá Arrietty takto se svými rodiči žije v domě, kde bydlí babička mladého chlapce Šóa. V den, kdy Šó přijede, zrovna Arrietty čeká její první výprava s tatínkem pro zásoby do světa velkých lidí.
Arrietty ze světa půjčovníčků - VOYO
Jak napovídá název, Arrietty ze světa půjčovníčků vychází z mezinárodně populární série britské spisovatelky Mary Nortonové, jež česky vyšla jako Pidilidi. Do scénáře filmu ji adaptoval Mijazaki a režie se ujal animátor Hiromasa Jonebajaši, jenž se předtím podílel na většině produkcí studia počínaje legendární Princeznou Mononoke.


1080p. 720p. iPhone. Celý Film. 4k blu ray. Cz dabing. Český Film. Download. 480p. Hd. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Zdarma. Ke Shlednutí. Český Dabing. České. Stáhnout. Česká. DVDrip. Ke shlédnutí. Full Movie. iPad. Avi. Watch Free. BDrip. Ulozto. Stream. MP4. Film online. Cz titulky.