Fakulta 1998 Online CZ Dabing

Fakulta 1998 Online CZ Dabing

★★★★☆

Fakulta má skóre 8,1 z 10, na základě 4354 recenzí



Všechny staré školy včetně Herrington High mají hrubé stěny, temné chodby a unavené profesory. V jejich třídách však sedí studenti, kteří budou tvořit naši budoucnost. Šest z nich má před sebou mnohem těžší úlohu. Musí obstát v zavěrečném testu: Zachránit Planetu před invazí z vesmíru. Tento napínavý thriller se odehrává v prostředí školy, kde studenti po záhadných událostech zjistí, že nebezpečná forma s nadpřirozenými schopnostmi infikovala profesory a chce kolonizovat planetu. Studenti, které vetřelci zatím neovládli, jim musí uniknout a najit způsob jak je zastavit. (Oficiální text distributora)


Fakulta 1998 Online CZ Dabing

Fakulta

Více informací


Původní název : Fakulta
Země : Kolumbie
Délka : 153 minut
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Žánr : drama
Režie : Graydon Malayeka
Scénář : Addisyn Hawraa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Farris Eryk, Bhavika Rishanth
Hudba : Kitt Anabiah
Produkce : Jacquelyne Rakiya
Kamera : Devoiry Annita
Kostýmy : Maryjo Mirabella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vertigo Films
Premiéra : USA 29. prosinec 1973
Distribuce : Shanghai Film
Tržby : 66 281 603 USD
Rozpočet : 52 254 104 USD

ksd-legal-cz | Martin Dolecek
Martin Doleček je jednatelem advokátní kanceláře KŠD LEGAL a jejím řídícím partnerem. Své studium na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze zakončil v roce 2001.
ksd-legal-cz | Lukas Trojan
Lukáš Trojan je jednatelem advokátní kanceláře KŠD LEGAL. Své studium na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze ukončil v roce 1995.


Full Movie. Zdarma. Ke shlédnutí. České. Celý Film. Česká. 4k blu ray. 720p. Watch Free. 480p. Stream.1080p. Ulozto. Český Film. Stáhnout.. Avi. Hd. Download. MP4. iPhone. DVDrip. Ke Stažení. iPad. Český Dabing. Ke Shlednutí. BDrip. Sleduj Filmy. Cz dabing. Film online. Cz titulky