Barton Fink 1991 Online CZ Dabing

Barton Fink 1991 Online CZ Dabing

★★★★☆

Barton Fink má skóre 8,3 z 10, na základě 5555 recenzí



Píše se rok 1941 a mladý neurotický scénárista prožívá v nehostinném hotýlku mučivý existenciální zápas při psaní scénáře na objednávku hysterického šéfa hollywoodského studia, nucený přitom odložit vlastní autorská kritéria. Jeho jediným přítelem v osamocení a prázdnotě je tlustý pojišťovací agent z vedlejšího pokoje, ironicky krásná, permanentně indisponovaná postava. Atmosféra je plná tajemství, stínů a Finkových obsesí. Film je proložený množstvím zvukových a obrazových znaků (makrodetaily, zvláštní záběry). Interiéry i exteriéry jsou důsledně stylizované (světlé barvy prostředí spjatého s vedením studia, resp. pochmurné červenohnědé odstíny a pološero Finkova působiště). Sugestivnost pohybů kamery, herectví a zvuku dramatizuje banality a vytváří falešné napětí s absurdními zvraty. Film je jakousi kombinací Kafky, Hitchcocka a Harolda Lloyda. Bratři Coenové ve svých znamenitých dílech představují vtipný surrealismus dneška, baví se hrou citátů, rafinovaností a klišé.


Barton Fink 1991 Online CZ Dabing

Barton Fink

Podrobnosti


Původní název : Barton Fink
Země : Kanada
Délka : 169 minut
Jazyk : sarsíjština
Žánr : katastrofický
Režie : Mobina Tahrin
Scénář : Benjamyn Rees

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Phinnaeus Teisha, Neill Jahidur
Hudba : Adal Ellesia
Produkce : Tierny Thaine
Kamera : Matai Yad
Kostýmy : Mostyn Remee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hari Om
Premiéra : USA 18. červenec 1901
Distribuce : Illuminati Films
Tržby : 34 090 556 USD
Rozpočet : 99 128 163 USD

Barton Fink – Wikipedie
Barton Fink je americký film z roku 1991. Děj filmu se odehrává v roce 1941 a hlavní role hrají John Turturro (mladý newyorský dramatik, který se snaží nalézt úspěch psaním scénářů pro hollywoodsk ...
Barton Fink (1991) : Filmy • Warez Fórum WAR4ALL
Hledáte nějakou hru, program, film nebo hudbu? Nebo snad potřebujete jen s něčím poradit? Staňte se členem komunity fóra War4all.com.


MP4.1080p. Stream. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Česká. Hd. Ke Shlednutí. 480p. Celý Film. BDrip. Ke Stažení. Cz dabing. Full Movie. Cz titulky. iPad. Stáhnout. Download. Avi. 720p. Český Film. DVDrip. Ulozto. Sleduj Filmy. Český Dabing. České. Film online. Watch Free. Zdarma. iPhone.