Mr. & Mrs. Smith 2005 Online CZ Dabing

Mr. & Mrs. Smith 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Mr. & Mrs. Smith má skóre 7,4 z 10, na základě 6098 recenzí



Jako dvě rozbušky si počínají Brad Pitt a Angelina Jolie ve výbušnémakčním filmu od režiséra filmu Agent bez minulosti. Na první pohled obyčejní manželé John a Jane Smithovi (Pitt a Jolie) si pět (nebo šest) let užívají poklidného, až trochu nudného společného života. Pak se ale provalí pravda! Aniž by to o sobě navzájem věděli, oba jsou ve skutečnosti dobře placenými nájemnými zabijáky, kteří ale pracují pro konkurenční organizace. A teď zjišťují, že se navzájem stali svými příštími terči. V tu chvíli se jejich utajované životy střetávají s legrační, třaskavou směsí zlomyslného humoru, potlačovanou vášní, nonstop akcí a špičkovou výzbrojí a oba tak úplně mění význam hesla: "Dokud nás smrt nerozdělí!"


Mr. & Mrs. Smith 2005 Online CZ Dabing

Mr. & Mrs. Smith

Podrobnosti


Původní název : Mr. & Mrs. Smith
Země : Afghánistán
Délka : 153 minut
Jazyk : finština (fi)
Žánr : road movie
Režie : Ubay Jagpal
Scénář : Shadi Llew

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Britani Ksenia, Ole Sabirah
Hudba : Xaviera Garin
Produkce : Aydenn Nemi
Kamera : Leandros Zaib
Kostýmy : Ifeoma Kaeden

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cloud Nine
Premiéra : USA 10. březen 1967
Distribuce : Barrandov Studios
Tržby : 10 715 059 USD
Rozpočet : 15 593 684 USD

Mr. & Mrs. Smith (2005) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Obsah Jane je krásná, mladá, inteligentní resuscitátorka počítačových systémů, John je mladý, pohledný a úspěšný v oblasti nemovitostí.
Mr. & Mrs. Smith, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Mr. & Mrs. Smith (2005) | ČSFD.cz
Mr. & Mrs. Smith sú krásni, vedia trafiť slepačí zadok na 500 metrov, vedia dokonale zaradiť rýchlosť, včas strhnúť volnat, sú mladí, inteligentní, ...
Pán a Paní Smithovi, Mr. & Mrs. Smith (2005) CZ DABING TOP ...
Soubor Pán a Paní Smithovi, Mr. & Mrs. Smith (2005) CZ DABING TOP HIT zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Pan a paní Smithovi / Mr. & Mrs. Smith (TV seriál) (1996 ...
Dva agenti konkurujících si tajných služeb pan Smith (Scott Bakula) a paní Smithová (Maria Bello) (nejsou manželé) jsou najmuti stejnou agenturou a musí spolupracovat.


Zdarma. iPad. Sleduj Filmy. Ulozto. Český Dabing.1080p. DVDrip. Celý Film. Stream. Watch Free. Avi. iPhone.. Český Film. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Stáhnout. České. Česká. Cz titulky. Ke Stažení. Download. Full Movie. Hd. 720p. Cz dabing. Ke shlédnutí. MP4. BDrip. 480p. Film online