Jarní úklid S.R.O. 2008 Online CZ Dabing

Jarní úklid S.R.O. 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Jarní úklid S.R.O. má skóre 8,5 z 10, na základě 9123 recenzí



Rose Lorkowská (Amy Adams – Kouzelná romance) bývala na střední škole kapitánkou roztleskávaček a randila s hvězdou týmu. Teď je jí přes třicet, je svobodná matka a pracuje jako uklízečka. Její sestra Norah (Emily Blunt – Ďábel nosí Pradu) ještě stále žije s jejich otcem Joem (Alan Arkin – Malá miss Sunshine). Ten je obchodník, který se celý život neúspěšně snaží vyvinout návody na rychlé zbohatnutí. Rose touží po tom, aby její syn chodil do lepší školy a finanční nesnáze se rozhodne vyřešit po svém. Přemluví Norah, aby se s ní pustila do zvláštního druhu podnikání – budou uklížet na místech zločinů.


Jarní úklid S.R.O. 2008 Online CZ Dabing

Jarní úklid S.R.O.

Více informací


Původní název : Jarní úklid S.R.O.
Země : Mali
Délka : 164 minut
Jazyk : arabština (ar)
Žánr : mysteriózní
Režie : Baya Filomena
Scénář : Sufyan Eddy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yaz Arafat, Efezino Reni
Hudba : Evann Isa
Produkce : Dillon Inika
Kamera : Sandip Shulem
Kostýmy : Hoa Elysse

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Ghibli
Premiéra : USA 25. duben 1922
Distribuce : TriStar Pictures,
Tržby : 71 802 721 USD
Rozpočet : 52 319 312 USD

Jarní úklid s.r.o. / Sunshine Cleaning (2008) | ČSFD.cz
Sunshine Cleaning (v české verzi přihloupě s "s.r.o.") má pro mě dvě vělká plus: Amy Adams a Emily Blunt. Přestože své herecké nadání nechaly tak trochu doma v šupleti, nebyla to až taková katastrofa a vesměs v rámci scénáře slušně odvedená práce.
Jarní úklid s.r.o., Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Malý americký nezávislý Jarní úklid s. r. o. | Prima Max
Možná jste o snímku Jarní úklid s. r. o. netušili, že… Producenti snímku Little Miss Sunshine zřejmě sázejí na slovo Sunshine jako na malý talisman štěstí. V anglickém originále totiž snímek nese název Sunshine Cleaning, volně přeloženo jako Prosluněný úklid.
Jarní úklid Praha a Středočeský kraj | Úklid Šikulky Praha
Provádíme jarní úklid bytových i nebytových jednotek, v jakémkoliv stavu. Naše služby nabízíme všem zájemcům z řad fyzických i právnických osob, které mají zájem o hloubkové čištění bytů, kanceláří, firem, bytových komplexů a nebytových prostor jakékoliv povahy.
Jarní úklid s.r.o. 2008 Film (65%) | Filmer.cz
Popis filmu Jarní úklid s.r.o. 2008. Rose Lorkowská (Amy Adams – Kouzelná romance) bývala na střední škole kapitánkou roztleskávaček a randila s hvězdou týmu. Teď je jí přes třicet, je svobodná matka a pracuje jako uklízečka.


Ke shlédnutí.1080p. iPhone. Full Movie. 480p. iPad. DVDrip. 4k blu ray. Zdarma. Ke Shlednutí. Stáhnout. MP4. Sleduj Filmy. Film online. Český Film.. Hd. Ulozto. České. Stream. Cz dabing. Celý Film. Česká. Watch Free. 720p. Download. Avi. Cz titulky. Ke Stažení. Český Dabing. BDrip