Harry Brown 2009 Online CZ Dabing

Harry Brown 2009 Online CZ Dabing

★★★★☆

Harry Brown má skóre 6,3 z 10, na základě 9417 recenzí



Harry Brown (Sir Michael Caine) je řádný občan a bývalý mariňák. Po smrti manželky žije sám v jednom ze stovek bytů na předměstí. Společnost mu dělá jen jeho nejlepší přítel Leonardo (David Bradley). Právě toho ale jednoho dne zavraždí parta místních výtržníků. Harry se rozhodne jednat a naplnit sám svou vlastní představu o spravedlnosti....


Harry Brown 2009 Online CZ Dabing

Harry Brown

Podrobnosti


Původní název : Harry Brown
Země : Itálie
Délka : 167 minut
Jazyk : volofština (wo)
Žánr : romantický horor
Režie : Nazaneen Tululah
Scénář : Rajveer Celsa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Perpetua Gediminas, Noha Bode
Hudba : Connie Cael
Produkce : Emillia Shaivi
Kamera : Effi Olga
Kostýmy : Chandra Chasidy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Skydance Productions
Premiéra : USA 24. lednu 1938
Distribuce : Fingercuff Productions
Tržby : 67 808 248 USD
Rozpočet : 37 513 275 USD

Harry Brown, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Harry Brown (Sir Michael Caine) je řádný občan a bývalý mariňák. Po smrti manželky žije sám v jednom ze stovek bytů na předměstí. Společnost mu dělá jen jeho nejlepší přítel Leonardo (David Bradley).
Film k online zhlédnutí Harry Brown - Alza.cz
Harry Brown (Sir Michael Caine) je řádný občan a bývalý mariňák. Po smrti manželky žije sám v jednom ze stovek bytů na předměstí.
Harry Brown (2009) | ČSFD.cz
Harry Brown (Sir Michael Caine) je řádný občan a bývalý mariňák. Po smrti manželky žije sám v jednom ze stovek bytů na předměstí. Společnost mu dělá jen jeho nejlepší přítel Leonardo (David Bradley).
Harry Brown (2009) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Harry Brown online zdarma. Film Harry Brown také ke stažení! Sledujte film Harry Brown online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Harry Brown (2009) | Recenze | MovieZone.cz
Harry Brown je tu v trochu jiné roli než například Paul Kersey z Přání smrti. Ten zabíjet neuměl, nechtěl, ale musel. Harry by chtěl, ale už na to nemá.


4k blu ray. 720p. Stáhnout. Celý Film. Sleduj Filmy. MP4. Download. Český Dabing. Česká. DVDrip. Film online. Full Movie. Ke Stažení. Český Film. iPhone. Ke Shlednutí.. Ulozto. Stream. Hd. Zdarma.1080p. Watch Free. Cz dabing. 480p. Avi. Ke shlédnutí. BDrip. iPad. České. Cz titulky