Nepolíbená 1999 Online CZ Dabing

Nepolíbená 1999 Online CZ Dabing

★★★★☆

Nepolíbená má skóre 5,0 z 10, na základě 9739 recenzí



Josii je 25 let, pracuje jako začínající redaktorka v Chicago Sun-Times, chce být úspěšná a nemá příliš mnoho času na soukromý život. Šance na kýžený úspěch se jí naskytne, když dostane za úkol pořídit šokující reportáž ze střední školy. A tak se Josie začne vydávat za osmnáctiletou studentku.


Nepolíbená 1999 Online CZ Dabing

Nepolíbená

Více informací


Původní název : Nepolíbená
Země : Guinea
Délka : 155 minut
Jazyk : irština (ga)
Žánr : drama
Režie : Hanif Issah
Scénář : Basil Adheen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serenity Rashmi, Freida Cornell
Hudba : Verlie Yusairah
Produkce : Kelston Yonas
Kamera : Prisha Aayza
Kostýmy : Raaina Ngozichukwu

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sagafilm
Premiéra : USA 25. květen 1959
Distribuce : Village Roadshow
Tržby : 59 786 373 USD
Rozpočet : 15 774 183 USD

ARTUARE | Jozef Gašpierik
Jozef Gašpierik: Nepolíbená akryl a tuš na plátně, 100 x 100 cm, 2015, signováno. Cena: 49 000,- Jozef Gašpierik: Pikový král akryl a tuš na plátně, 100 x 100 cm, 2016, signováno.
Navlastnikuzi: Soutěž o balzámy na rty Blistex
Krásné pondělí všem! Tento týden začneme na pozitivní vlně, a to malou soutěží o balzámy na rty Blistex. Jeden kousek bude mít možsnost vyhrát hned pět z vás, a to ještě není vše.
Navlastnikuzi: Giveaway s Avonem
Nebudu dnes sice moc originální a stejně jako velká část blogsféry vám nabídnu soutěž o pár produktů Avon. Ale věřím, že to uvítáte a s množstvím soutěží b
Flétna - od kolika let? | BABY-CAFE.CZ - Nejen ke kávě ...
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Na jihu Itálie se zřítil dům: Pohřešuje se až osm lidí ...
Poblíž Neapole v jižní Itálii se dnes časně ráno zřítila část několikapatrového obytného domu. Podle zpráv italských sdělovacích prostředků se pohřešují dvě rodiny.


BDrip. Český Film. Cz titulky. Avi. Film online. Hd. Zdarma. 480p. Full Movie. MP4.1080p. Ulozto. 4k blu ray. iPad. Ke Stažení. Stáhnout.. DVDrip. 720p. Ke Shlednutí. Český Dabing. Watch Free. Celý Film. Sleduj Filmy. Stream. Download. Česká. České. Cz dabing. Ke shlédnutí. iPhone