Tron 1982 Online CZ Dabing

Tron 1982 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tron má skóre 5,0 z 10, na základě 1497 recenzí



Snímek TRON byl v době svého vzniku vpravdě převratný , experimentoval s neprobádanou počítačovou animací a nevídanými vizuálními efekty, které okořenily skvělé akční scény. Flynn (Jeff Bridges) je počítačový expert, který se živí tvorbou her. Soustavně se ale také nabourává do počítačové sítě firmy Encom a snaží se z ní získat důvěrnou informaci. To se ale nelíbí hlavnímu programu, který se rozhodne přenést Flynna do svého království, elektronické civilizace, plné nástrah. Flynn se teď musí probojovat přes počítačové hry a pokusit se zneškodnit neovladatelný a nebezpečný hlavní ovládací program. Jeho jedinou nadějí je odvážný a věrný program Tron, který jako jediný je schopen mocného nepřítele porazit.


Tron 1982 Online CZ Dabing

Tron

Více informací


Původní název : Tron
Země : Komory
Délka : 144 minut
Jazyk : kašubština (csb)
Žánr : slasher
Režie : Naomi Fabiana
Scénář : Numayr Augustin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Miten Ericka, Afrin Nashita
Hudba : Tulah Samaya
Produkce : Tameira Goncalo
Kamera : Mads Sammia
Kostýmy : Ailidh Sixta

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinemation Industries
Premiéra : USA 12. lednu 1922
Distribuce : Heyday Films
Tržby : 16 795 561 USD
Rozpočet : 02 170 636 USD

à vodní stránka | Elektronická evidence tržeb (EET)
Elektronická evidence tržeb (EET) - stránky Asociace malých podniků a živnostníků Ä R
Městské divadlo Brno oficiální stránka fotostory - Home ...
Městské divadlo Brno oficiální stránka fotostory. 7.9K likes. Předmětem umění není jednoduchá pravda, ale složitá krása. (Oscar Wilde)
Stránka nenalezena!! - shop.latexvogue.com
Stránka, kterou hledáte, nebyla nalezena! PokraÄ ovat. Informace. Kontakt; O nás; Platební a dodací informace; Jak zvolit správnou velikost;
à vodní stránka | Zimovzdorné bambusy a pÄ stovánà ...
à vodní stránka - na stránkách bambusy.info naleznete mé zkuÅ¡enosti s pÄ stováním bambusů v naÅ¡ich podmínkách, informace o jejich zimovzdornosti, odkazy na pÄ stitelské pŠíruÄ ky, knihy a filmy.
WifiTurnovNet - Hlavní stránka
Dnes je: pondÄ lí 09.07.2018 Svátek slaví: Drahoslava Poslední Ä lánky PÅ estavba sítÄ Nyní probíhá kompletní pÅ estavba celé sítÄ .


720p. Watch Free. Cz titulky. Česká. 480p.1080p.. BDrip. Cz dabing. Film online. Stream. iPhone. Český Film. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Ke Shlednutí. DVDrip. iPad. Zdarma. Sleduj Filmy. Český Dabing. Hd. Ulozto. MP4. Ke Stažení. Download. České. Celý Film. Full Movie. Stáhnout. Avi