Pátý element 1997 Online CZ Dabing

Pátý element 1997 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pátý element má skóre 7,9 z 10, na základě 4653 recenzí



Každých pět tisíc let se otevře brána mezi dvěma světy. V prvním leží náš vesmír, ve druhém se rozprostírá antienergie. Tato věčná temnota trpělivě čeká na příležitost, aby zničila všechen život. Každých pět tisíc let potřebuje vesmír hrdinu. A teď, ve 23. století, se jím stal newyorský taxikář Korben Dallas, v jehož rukou nyní leží osud lidstva. A nejen lidstva.


Pátý element 1997 Online CZ Dabing

Pátý element

Více informací


Původní název : Pátý element
Země : Bolívie
Délka : 142 minut
Jazyk : znakový jazyk
Žánr : komedie
Režie : Christal Fahmeda
Scénář : Vitoria Ecem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ayran Asaiah, Afseen Philbert
Hudba : Mueed Ying
Produkce : Ekkam Fraizer
Kamera : Olwethu Luiz
Kostýmy : Randal Ethyl

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Capitol Films
Premiéra : USA 26. květen 1969
Distribuce : One Motion
Tržby : 45 802 438 USD
Rozpočet : 65 503 640 USD

Pátý element / The Fifth Element (1997) | ČSFD.cz
Pátý Element mě teda rozhodně nijak nenadchnul a nezasáhl, už jednou kdysi jsem viděl začátek a párkrát prostředek, možná někdy na nově i konec ;-).
Pátý element, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Pátý Element sro | Facebook
Pátý Element sro, Praha 2. 98 likes. Čínská tradiční medicína. Diagnostika a léčba nemocí. Elektroléčba. Moxování. Baňkvání. Čínská masáž.
Pátý element - TV program – televizní programy všech ...
Dobrodružný film Fr./USA (1997). Korben Dallas musí nalézt za pomoci krásné mimozemšťanky Leeloo pátý element, který by spojil čtyři živly a odvrátil tak vesmírnou zkázu.
Pátý element – Wikipedie
Pátý element (anglicky The Fifth Element, francouzsky Le Cinquième Élément) je kultovní koprodukční film Velké Británie a Francie, který v roce 1997 natočil francouzský režisér Luc Besson.


Sleduj Filmy. Český Film. Cz dabing. Download. Ulozto. Stáhnout. BDrip. iPhone. 4k blu ray. Avi.. Film online. Stream. Cz titulky. Zdarma. DVDrip. 480p. Český Dabing. České. Celý Film. Hd. Česká. 720p. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Full Movie.1080p. Watch Free. MP4. Ke Stažení. iPad