Po zániku Země 2013 Online CZ Dabing

Po zániku Země 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Po zániku Země má skóre 7,2 z 10, na základě 2946 recenzí



Následkem nouzového přistání se stanou teenager Kitai Raige a jeho slavný otec Cypherem trosečníky na Zemi, tisíc let po katastrofě, která lidstvo donutila ji opustit. Cypher je vážně zraněný a Kitai se musí vydat na nebezpečnou pouť ve snaze vyslat signál o pomoc, na které je nucen čelit nezmapované krajině, zvířatům, která nyní planetu ovládají, a nezastavitelnému mimozemskému stvoření, které při havárii uprchlo. Pokud chtějí mít otec a syn alespoň nějakou naději na návrat domů, musejí se naučit spolupráci a vzájemné důvěře.


Po zániku Země 2013 Online CZ Dabing

Po zániku Země

Podrobnosti


Původní název : Po zániku Země
Země : Palau
Délka : 151 minut
Jazyk : kašmírština (ks)
Žánr : životopisný
Režie : Simona Ardella
Scénář : Erine Jaivan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lydon Tylan, Soumaya Tennessee
Hudba : Zayed Aayush
Produkce : Leshay Rafiah
Kamera : Gayathiri Diquan
Kostýmy : Taseen Sho

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Guacamole Films
Premiéra : USA 16. říjen 1944
Distribuce : Balaji Motion
Tržby : 63 512 449 USD
Rozpočet : 61 061 607 USD

Po zániku Země / After Earth (2013) | ČSFD.cz
Po zániku Země je skvělý film, se zajímavými nápadem a s režií, která se Shyamalanovi opravdu povedla. Celou tu slušnou kvalitu ale ničí například vztah otce se synem, tedy Willa s Jadenem.
Po zániku Země / After Earth (2013) | ČSFD.cz
Po zániku Země je skvělý film, se zajímavými nápadem a s režií, která se Shyamalanovi opravdu povedla. Celou tu slušnou kvalitu ale ničí například vztah otce se synem, tedy Willa s Jadenem. Přišlo mi to strašně vážný a přehnaný. Vlastně jsem si po celou tu dobu k nim nedokázal udělat nějaký vztah.
Po zániku Země - film online | FILMTORO
V daleké budoucnosti se lidstvo odstěhovalo ze Země a přežilo na nové planetě. Při své pouti po vesmíru je legendární generál Raige spolu se svým donucen přistá...
PO ZÁNIKU ZEMĚ, AFTER EARTH CZ DABING (2013) - online ke ...
Soubor PO ZÁNIKU ZEMĚ, AFTER EARTH CZ DABING (2013) zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Po zániku Země / Po zániku Zeme (2013) - online film ...
Následkem nouzového přistání se stanou teenager Kitai Raige (Jaden Smith) a jeho slavný otec Cypherem (Will Smith) trosečníky na Zemi, tisíc let po katastrofě, která lidstvo donutila ji opustit.


BDrip. Avi. Cz dabing. Stáhnout.1080p. České. 480p. Film online. Download. Hd. 4k blu ray. Stream. Česká. Celý Film. Ke Shlednutí. Zdarma. iPad.. DVDrip. Cz titulky. Ke shlédnutí. 720p. Ulozto. Watch Free. MP4. iPhone. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Full Movie. Český Film. Český Dabing