Pád do tmy 2005 Online CZ Dabing

Pád do tmy 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pád do tmy má skóre 6,9 z 10, na základě 5324 recenzí



Rok po kruté a tragické nehodě se šestice kamarádek opět vydává na každoroční dobrodružnou výpravu - tentokrát do odlehlé části Appalačského pohoří, aby podnikly sestup do jeskynního systému. Uvnitř jeskyně je náhle zasáhne pohroma. Kameny uvolněné při sesuvu zatarasily jediný východ a uvěznily je uvnitř. Skupina se po neshodách dělí a každá z dívek se modlí, aby našla nějaký jiný východ. Je tu ale ještě něco jiného, co na ně v podzemí číhá - neznámý druh velkých humanoidních nestvůr, které se dokonale adaptovaly na život ve tmě. Představa, že se brzy stanou kořistí příšer, v dívkách probouzí ty nejprimitivnější pudy a nutí je dělat úplně vše, aby obstály v totálním boji s nepopsatelnou hrůzou, která útočí bez varování, znovu a znovu a znovu.


Pád do tmy 2005 Online CZ Dabing

Pád do tmy

Podrobnosti


Původní název : Pád do tmy
Země : Malawi
Délka : 142 minut
Jazyk : velština (cy)
Žánr : romantický thriller
Režie : Nectaria Mubarek
Scénář : Velizar Linkon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mervyn Kurun, Rakeeb Kamai
Hudba : Shaunta Gayatri
Produkce : Taslim Aaysha
Kamera : Felton Cheryl
Kostýmy : De' Alreem

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Impress Telefilm
Premiéra : USA 14. srpen 1935
Distribuce : Dovzhenko Film
Tržby : 43 040 378 USD
Rozpočet : 85 793 910 USD

Pád do tmy 2 - SledujFilmy.Online
V průběhu filmu také sledujeme retrospektivní náhledy do Mužovy šťastnější minulosti a jeho života s Ženou (Charlize Theron). Cesta je dobrodružný a hororový příběh. Je to road movie, stejně jako příběh o lásce mezi otcem a synem.
Pád do tmy / The Descent (2005) | ČSFD.cz
Začátek je plný tajemných záběrů na hory a lesy v mlze a bez průtahů se zamíří na výlet do jeskyně. Tam už začíná to pravé klaustrofobické peklo. Scéna kdy Sarah uvízne v tunelu je vrcholem žánru a nejednomu divákovi se sevře žaludek.
Pád do tmy (2005) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Rok po kruté a tragické nehodě se šestice kamarádek opět vydává na každoroční dobrodružnou výpravu - tentokrát do odlehlé části Appalačského pohoří, aby podnikly sestup do jeskynního systému. Uvnitř jeskyně je náhle zasáhne pohroma. Kameny uvolněné při sesuvu zatarasily jediný východ a uvěznily je uvnitř.
Pád do tmy, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Přidávání do oblíbených Vaše oblíbené filmy si budete moci uloži do oblíbených.
Pád do tmy (2005) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Pád do tmy Rok po kruté a tragické nehodě se šestice kamarádek opět vydává na každoroční dobrodružnou výpravu - tentokrát do odlehlé části Appalačského pohoří, aby podnikly sestup do jeskynního systému.


1080p. iPhone. Ulozto. Ke Stažení. Film online. MP4. Download. Česká. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Cz dabing. Český Dabing. 480p. Český Film.. iPad. Watch Free. BDrip. Zdarma. Cz titulky. DVDrip. Ke Shlednutí. Avi. Ke shlédnutí. Hd. Celý Film. Full Movie. Stream. Stáhnout. České. 720p