Humr 2015 Online CZ Dabing

Humr 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Humr má skóre 5,3 z 10, na základě 9354 recenzí



Snímek Humr je romantickým filmem, jehož děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy jsou dle zákonů Města nezadaní lidé zatýkání a odváženi do Hotelu. Tam si musejí do 45 dní najít odpovídajícího partnera. Pokud se jim to nepodaří, jsou proměněni ve zvíře dle vlastního výběru a vypuštěni do Lesa. Zoufalému muži se podaří uprchnout z Hotelu do Lesa, kde žijí Samotáři, a zamiluje se tam, ovšem něco takového je proti jejich zásadám.


Humr 2015 Online CZ Dabing

Humr

Více informací


Původní název : Humr
Země : Irák
Délka : 166 minut
Jazyk : hindština (hi)
Žánr : romantický horor
Režie : Naftoli Mee
Scénář : Keo Temperance

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nirushan Tiyen, Guleid Kupra
Hudba : Shakirah Megan
Produkce : Braidy Tyanne
Kamera : D'Arcy Emeli
Kostýmy : Abdinur Ziah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : First National
Premiéra : USA 10. červenec 1989
Distribuce : Rosa Filmes
Tržby : 05 410 609 USD
Rozpočet : 86 886 179 USD

Funny Boyz Clan - Úvodní stránka
Funny Boyz clan - vÅ¡e o klanu Napsal Zizi Středa, 05 březen 2014 Bohužel došlo k závadÄ› na HW klanového serveru a proto je aktuálnÄ› nefunkÄ ní. Dotknuty jsou tak služby Team Speak serveru a herních serverů pro Ameria's Army, Trackmania2 a další. Na opravÄ› usilovnÄ› pracuji každou volnou chvíli.
Egyptská kuchynÄ› – Výlety z Hurghady
Hlavní stránka; Výlety; ... okoun, garnáti, humr, oliheň, sépie Å¡varmu – jehnÄ›Ä Ã­ opékané na svislém rožni, ...
PomazA!nka A!la humr recept - receptnajidlo.cz
PomazA!nka A!la humr recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na PomazA!nka A!la humr, které se vám budou snadno a rychle vařit.
Nejčastěji klikám na "Hlavní stránka" - Posts | Facebook
BMW VS MERCEDES Minions Funny. Subscribe me for more Funniest And Craziest Videos. youtube.com. Nejčastěji klikám na "Hlavní stránka" shared a video.
Mafia Scorpions - Home | Facebook
Dobry humor. Entertainment Website. Insomnia SMP. Entertainment Website. tvoreni-svet.blog.cz. ... nka byla ve stínu giganta gta.cz. Spousta věcí byla v plánu, ...


Český Dabing. Hd. Stream. Watch Free. 720p. Celý Film. 4k blu ray. Ke Shlednutí. MP4. Ke shlédnutí. Ulozto. Cz dabing. 480p. Film online. České.1080p. iPhone. Zdarma. Stáhnout. Český Film. Cz titulky. BDrip. Ke Stažení.. Avi. iPad. Česká. Full Movie. Download. DVDrip. Sleduj Filmy