Muži, kteří nenávidí ženy 2011 Online CZ Dabing

Muži, kteří nenávidí ženy 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Muži, kteří nenávidí ženy má skóre 8,1 z 10, na základě 6326 recenzí



Mikael Blomkvist je požádán jedním z nejbohatších průmyslníků ve Švédsku, Henrikem Vangerem, aby rozluštil tajemství dávného zmizení jeho milované neteře Harriet – kterou, jak je Vanger přesvědčen, zavraždil některý z členů jeho rodiny. Novinář se vydává na odlehlý ostrov u promrzlého švédského pobřeží, aniž by tušil, co tu na něj čeká. V téže době je Lisbeth Salanderová, výstřední, ale velmi efektivní detektiv společnosti Milton Security, pověřena úkolem Blomkvista prověřit. Tento úkol má nakonec za následek to, že s Mikaelem spojí síly při vyšetřování vraždy Harriet Vangerové. Dvojice začíná rozkrývat řetěz vražd, táhnoucí se z minulosti až do současnosti, který oba detektivy křehkým poutem sbližuje, ale současně je vtahuje do nejdivočejších proudů řeky moderního zločinu.


Muži, kteří nenávidí ženy 2011 Online CZ Dabing

Muži, kteří nenávidí ženy

Více informací


Původní název : Muži, kteří nenávidí ženy
Země : Írán
Délka : 160 minut
Jazyk : maráthština (mr)
Žánr : horor
Režie : Gallagher Barbod
Scénář : Joshveer Xiang

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rayshawn Emils, Kyraleigh Shahidul
Hudba : Keylee Piotr
Produkce : Melony Ume
Kamera : Wills Kamaal
Kostýmy : Mulki Clea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Possibility Pictures
Premiéra : USA 27. prosinec 1920
Distribuce : American Zoetrope
Tržby : 28 132 974 USD
Rozpočet : 30 373 001 USD

Muži, kteří nenávidí ženy / The Girl with the Dragon ...
Spojí sa s nekonformnou hackerkou Lisbeth Salanderovou, ktorá je aj napriek výstrednému vzhľadu punkerky vynikajúcou špecialistkou a detektívkou. Pre svoju tragickú minulosť nenávidí spoločnosť aj ľudí, a má na to vážny dôvod - kedysi bola sama ich obeťou, obeťou sadistických a psychopatických mužov, čo nenávidia ženy.
Muži, kteří nenávidí ženy - SledujFilmy.Online
Jediné, co stojí mezi ním a pitím, je případ, který by ho přivedl na jiné myšlenky. Ke smůle jedné ženy, která zmizela uprostřed noci ze svého domu a o pár dní později byla nalezena brutálně zavražděná, se Harry právě dočkal.
Muži, kteří nenávidí ženy – Wikipedie
2009 Muži, kteří nenávidí ženy (Män som hatar kvinnor) – švédsko-dánsko-německo-norský film. Režie: Niels Arden Oplev, hrají: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre. 2011 Muži, kteří nenávidí ženy (The Girl with the Dragon Tattoo) – americký film.
Muži, kteří nenávidí ženy - Home | Facebook
Muži, kteří nenávidí ženy se stále drží v TOP10 v žebříčku víkendové návštěvnosti českých kin. 4 244 diváků tentokrát znamená 7. místo. Muži, kteří nenávidí ženy shared a link.
Muži, kteří nenávidí ženy - Milénium 1 : Detektivky ...
Muži, kteří nenávidí ženy - Milénium 1 - trilogie Milénium hvězdy švédské kriminální literatury Stiega Larssona sklidila ihned po svém vydání mimořádný úspěch u čtenářů i kritiky. Herec Martin Stránský v audio verzi první části tohoto románu exceluje.


720p.. Avi. Stáhnout. BDrip. DVDrip. Zdarma. 4k blu ray. Film online. MP4. Ulozto. Celý Film. Ke Shlednutí. iPhone. Český Dabing. Full Movie. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Download. Česká. Český Film. iPad. Cz titulky. Cz dabing. Stream. Watch Free. 480p.1080p. České. Hd. Sleduj Filmy