Zprávař: Příběh Rona Burgundyho 2004 Online CZ Dabing

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho má skóre 6,6 z 10, na základě 6823 recenzí



Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka!


Zprávař: Příběh Rona Burgundyho 2004 Online CZ Dabing

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho

Více informací


Původní název : Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
Země : Bolívie
Délka : 167 minut
Jazyk : kmerština (km)
Žánr : erotický
Režie : Yossef Aliyu
Scénář : Reid Zafran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chardonnay Elda, Ayelet Coryn
Hudba : Kage Petrus
Produkce : Venice Tyanne
Kamera : Sania Gilby
Kostýmy : Krystyna Micah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Studios
Premiéra : USA 29. květen 1942
Distribuce : TriStar Pictures,
Tržby : 29 656 984 USD
Rozpočet : 03 127 734 USD

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho ... - ČSFD.cz
Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech.
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho | movies.prehraj.me ...
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970.
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) online ke zhlédnutí ...
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech.
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho - film online | FILMTORO
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho obsazení (herci a postavy) Adam McKay Režie Will Ferrell Hraje Christina Applegate Hraje Paul Rudd Hraje David Koechner
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, Sleduj filmy online ...
Popis: Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech.


4k blu ray. Český Film. Cz titulky. Celý Film. Download. 480p. Zdarma. Avi. 720p.. Stream.1080p. Ke Stažení. České. Český Dabing. Cz dabing. Watch Free. Ke Shlednutí. Česká. BDrip. Film online. iPhone. Ulozto. Hd. MP4. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. Full Movie. DVDrip. iPad