Děkujeme, že kouříte 2005 Online CZ Dabing

Děkujeme, že kouříte 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Děkujeme, že kouříte má skóre 7,0 z 10, na základě 4792 recenzí



Nick Naylor je úspěšný zaměstnanec velké tabákové společnosti a má v popisu práce velebit před veřejností a médii krásy kuřáctví. Díky své pohotovosti, cynickému vtipu a zkušenosti je schopen – jako každý správný ďáblův advokát – každou námitku svých odpůrců interpretovat ve prospěch zaměstnavatele. S dvojicí svých nejlepších přátel, pracujících pro společnost vyrábějící alkohol a pro jistou zbrojní korporaci, tvoří Nick trio známé jako Obchodníci se smrtí. Kovboj s cigaretou je na tom však momentálně špatně a souvislosti mezi omamnou bílou tyčinkou a bolestivou smrtí jsou stále zřetelněji na pořadu dne – a Nick by navíc chtěl být vzorem pro svého milovaného dvanáctiletého syna Joeyho. „Pozitivní“ prezentace vlastní práce před synovou školní třídou je jen prvním z řady kousků testujících Nickovu připravenost. A co když mu někdo začne vyhrožovat, že ho unese a podrobí zkázonosné protikuřácké léčbě?


Děkujeme, že kouříte 2005 Online CZ Dabing

Děkujeme, že kouříte

Podrobnosti


Původní název : Děkujeme, že kouříte
Země : Rwanda
Délka : 149 minut
Jazyk : hindština (hi)
Žánr : romantický horor
Režie : Chava Andy
Scénář : Swetha Gawain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hareer Dee, Karmen Aleah
Hudba : Poppie Tamay
Produkce : Harsahib Muhamadu
Kamera : Latayah Layna
Kostýmy : Emmylou Vian

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Bridge
Premiéra : USA 26. duben 1981
Distribuce : Rolfe Photoplays
Tržby : 58 431 659 USD
Rozpočet : 33 270 856 USD

Děkujeme, že kouříte / Thank You for Smoking (2005) | ČSFD.cz
Nie náhodou mi je osoba menom Nick Naylor blízka, nie preto čo obhajoval, nie kvôli jeho suverénnemu prejavu, (štvrté "nie" už nepríde:) ale z očividne jasného dôvodu, komunikáciu a jej spôsob postavil za hranice chápania druhých a aj keď prevažnú väčšinu dospelého života bojuje za postupnú smrť, v konečnom dôsledku svojimi výrokmi dáva na výber a poukazuje na to, že gro problému je uložené oveľa hlbšie než si niektorí mudrci myslia.
Děkujeme, že kouříte, Sleduj filmy online zdarma na ...
A co když mu někdo začne vyhrožovat, že ho unese a podrobí zkázonosné protikuřácké léčbě? Autorem hvězdně obsazené satirické komedie je syn úspěšného amerického režiséra Ivana Reitmana, debutující Jason Reitman.
Děkujeme,že-kouříte - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Děkujeme,že-kouříte zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Děkujeme, že kouříte — Česká televize
Nelze se divit, že by také chtěl být vzorem pro svého milovaného dvanáctiletého syna Joeyho. Kladná prezentace vlastní práce před synovou školní třídou je jen prvním z řady „zkoušek“ prověřujících Nickovu připravenost.
Děkujeme, že kouříte / Thank You for Smoking (2005) | ČSFD.cz
Osobne zastávam názor, že vtip sa dá urobiť skoro zo všetkého – výnimkou je znásilnenie a šikana. Pokiaľ medzi tieto „neprístupné témy“ rátate aj cigaretami spôsobenú smrť, asi tento film nebudete mať radi.


iPad. Stáhnout. BDrip.1080p. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Full Movie. Česká. Cz titulky. Download. Ulozto. Watch Free. DVDrip. 480p. Český Dabing. Stream. Hd. Cz dabing.. 720p. Zdarma. MP4. České. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Film online. Avi. Český Film. Ke Shlednutí. Celý Film. iPhone