Bláznovo zlato 2008 Online CZ Dabing

Bláznovo zlato 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Bláznovo zlato má skóre 6,5 z 10, na základě 5569 recenzí



Americká komedie vypráví o pátrání po potopeném pokladu ze ztroskotané lodi. Hledá ho nejen zadlužený Finn, s nímž se rozvádí jeho žena Tess, ale i parta gangsterů.
Americká komedie Andrewa Tennanta, která spojuje dobrodružný žánr s romancí, vypráví o hledání potopeného pokladu z lodi Aurélie, která v 18. století ztroskotala v Karibiku. Věčný outsider Finn a jeho žena Tess, která má pocit, že honbou za zlatem ztratila osm let, se právě rozvádějí. Ona se chce vrátit do Chicaga a dostudovat, on je přesvědčen, že konečně našel to správné místo, kde se Aurélie potopila. Jenže není jediný, kdo prahne po objevu, který by vyřešil všechny jeho finanční problémy. Je tu i rapper a gangster Velký Králík a jeho nohsledi... V hlavních rolích Matthew McConaughey, Kate Hudsonová, Donald Sutherland ad.


Bláznovo zlato 2008 Online CZ Dabing

Bláznovo zlato

Více informací


Původní název : Bláznovo zlato
Země : Panama
Délka : 154 minut
Jazyk : lomavrenština
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Daryl Florencia
Scénář : Teagan Semilore

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Posie Obiora, Jagjeevan Lexxie
Hudba : Joachim Saliha
Produkce : Omnia Rufaidah
Kamera : Scotty Ming
Kostýmy : Affan Sirius

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Showbox
Premiéra : USA 12. říjen 1925
Distribuce : Cinergi Pictures
Tržby : 20 057 434 USD
Rozpočet : 61 375 391 USD



Download. Stream. Ke Stažení. Celý Film. MP4. 4k blu ray. iPad. BDrip. 480p. Film online. Stáhnout. Český Film. Hd. Ke Shlednutí. Český Dabing.. Full Movie. Ke shlédnutí. DVDrip. iPhone. Česká. Avi. České. Sleduj Filmy.1080p. Ulozto. Zdarma. Cz dabing. 720p. Watch Free. Cz titulky