Na doraz 2010 Online CZ Dabing

Na doraz 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Na doraz má skóre 6,8 z 10, na základě 3486 recenzí



Od režiséra Todda Phillipse přichází nová komedie „Na doraz“ v hlavní roli s Robertem Downeym Jr. a Zachem Galifianakisem. Tuhle nesourodou dvojici svede shoda náhod na společný road trip, který jim oběma nakonec změní život. Robert Downey Jr. hraje Petera Highmana, kterému se mělo narodit první dítě už před pěti dny. Peter spěchá na letiště v Atlantě, aby stihl let domů a mohl být u porodu se svou ženou. Jeho nejčistší záměry se ale naprosto zvrtnou, když díky náhodnému setkání se snaživým hercem Ethanem Tremblayem (Galifianakis) musí Peter opustit letadlo a vydat se s Ethanem z Atlanty na road trip, při kterém zničí několik aut, početná přátelství a Peterovy poslední nervy


Na doraz 2010 Online CZ Dabing

Na doraz

Podrobnosti


Původní název : Na doraz
Země : Tunisko
Délka : 147 minut
Jazyk : korejština (ko)
Žánr : komediální drama
Režie : Faisel Gursharon
Scénář : Mabel Shriram

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Roomana Nada, Dacia Odessa
Hudba : Tonette Amore
Produkce : Emillia Kebba
Kamera : Allyn Leigh
Kostýmy : Waad Sior

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Limelight Department
Premiéra : USA 23. listopad 1926
Distribuce : Aashirvad Cinemas
Tržby : 10 843 672 USD
Rozpočet : 80 968 646 USD

Na doraz – FilmyOn.cz
Na doraz Kidnap 2017- Thriller Dabing: En+TIT Režie: Luis Prieto Hrají: Halle Berry, Lew Temple, Christopher Berry, Sage Correa, Dana Gourrier, Erica Curtis, Lucky Johnson, Ritchie Montgomery, Didi Costine, Malea Rose Karla Dyson (Halle Berry) je svobodná a tvrdě pracující matka, která s láskou vychovává svého syna Frankieho.
Na doraz (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta.
Na doraz (2010) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Od režiséra Todda Phillipse přichází nová komedie „Na doraz“ v hlavní roli s Robertem Downeym Jr. a Zachem Galifianakisem. Tuhle nesourodou dvojici svede shoda náhod na společný road trip, který jim oběma nakonec změní život.
Na doraz (2017) – Online filmy zdarma
Na doraz online film. Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta.
Na doraz (2010) :: Filmy online | Filmy ke stažení zdarma ...
Na doraz (2010) Úspěšný vysoce postavený manažer Peter (Robert Downey jr.) je na pracovní cestě v Atlantě jenom pár dní před oficiálním termínem porodu jeho ženy. Všechno probíhá podle plánu, pouze neočekávaná sněhová bouře zaviní zrušení všech letů.


1080p. Celý Film. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Hd. Český Film. Stream. Full Movie. Ulozto. BDrip. Watch Free. 480p. Stáhnout.. Film online. Zdarma. Ke Stažení. MP4. Ke Shlednutí. České. 720p. Avi. Cz titulky. Download. Cz dabing. Český Dabing. iPhone. Česká. Sleduj Filmy. iPad. DVDrip