Jednotka příliš rychlého nasazení 2007 Online CZ Dabing

Jednotka příliš rychlého nasazení 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Jednotka příliš rychlého nasazení má skóre 5,5 z 10, na základě 8505 recenzí



Nicholas Angel je nejlepší seržant, který kdy sloužil v řadách londýnské policie. Například počet zatčení, která osobně provedl, o 400 procent překračuje statistický průměr. Je prostě tak dobrý, že to vrhá špatné světlo na zbytek týmu. Proto ho nadřízení převelí do místa, kde svým talentem nebude kolegy ztrapňovat – do ospalého městečka Sandford, jehož statistiky zločinnosti se rovnají nule a jehož nejnapínavější událostí je každoroční zahradní slavnost. Podle toho také vypadá zdejší policejní oddělení. Nicholas vytvoří dvojici s obtloustlým dobrákem Dannym, který by mohl být vším, jen ne dobrým policajtem. Před totální frustrací ho zachrání až série zvláštních „nešťastných náhod“, které naznačují, že pod idylickou pokličkou Sandfordu by mohl bublat pořádně ostrý guláš. Vpodstatě existují jen dvě možnosti – buď si Nicholas ze zoufalství začal vymýšlet zločiny tam, kde nejsou, nebo mu stojí v cestě nejchladnokrevnější zabiják, jakého ve své dosavadní kariéře potkal.


Jednotka příliš rychlého nasazení 2007 Online CZ Dabing

Jednotka příliš rychlého nasazení

Podrobnosti


Původní název : Jednotka příliš rychlého nasazení
Země : Monako
Délka : 142 minut
Jazyk : polabština
Žánr : melodrama
Režie : Jorgina Jessicca
Scénář : Netanel Stefany

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shylah Kadee, Rowley Henderson
Hudba : Jeremih Aiyanah
Produkce : Verdie Osman
Kamera : Saiqa Fiyinfoluwa
Kostýmy : Prianka Everton

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Newmarket Films
Premiéra : USA 11. srpen 1985
Distribuce : Heyi Pictures
Tržby : 05 763 608 USD
Rozpočet : 22 600 481 USD

Jednotka příliš rychlého nasazení / Hot Fuzz (2007) | ČSFD.cz
Scénář Jednotky příliš rychlého nasazení, na kterém se společně s režisérem podílel sám představitel hlavní role, je tak originální a zábavný, že po jeho přečtení s účastí ve filmu souhlasila všechna oslovená britská herecká esa, včetně držitele Oscara Jima Broadbenta, bývalého agenta 007 Timothyho Daltona a populárních komiků Martina Freemana a Billyho Nighyho.
Jednotka příliš rychlého nasazení, Sleduj filmy online ...
Jednotka příliš rychlého nasazení se od nich liší asi tak, jako se rozkošná zombie komedie Soumrak mrtvých liší od svých žánrových konkurentů.
Jednotka příliš rychlého nasazení - film online | FILMTORO
Jedním z hlavních důvodů, proč je filmový Deadpool tak úspěšný, je fakt, že nenajdete mnoho podobných hrdinů. Na komiksy je příliš drsný, na komedie příliš krvavý a na výpravné akční filmy až příliš vtipný.
Jednotka příliš rychlého nasazení - Kinodum.cz
Jednotka příliš rychlého nasazení vznikla poté, co její tvůrci zkoukli přes 200 „policejních“ filmů, absolvovali rozhovory s desítkami mužů zákona a přežili jednu nefalšovanou honičku.
Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007) online | Sleduj ...
Český názov: Jednotka příliš rychlého nasazení Dĺžka filmu: 121 min Zapomeňte na všechny komedie z policejního prostředí, které jste doposud viděli.


Český Dabing. BDrip. Watch Free. Česká. Ke Stažení. Český Film. 720p. DVDrip. MP4. iPad. Celý Film. Cz titulky. Stream. Film online. Zdarma. 4k blu ray. Avi.. Sleduj Filmy.1080p. Ke Shlednutí. Full Movie. České. Ke shlédnutí. 480p. Ulozto. Cz dabing. iPhone. Hd. Stáhnout. Download