V jako Vendeta 2006 Online CZ Dabing

V jako Vendeta 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

V jako Vendeta má skóre 6,7 z 10, na základě 1579 recenzí



Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život. Tento mistr boje a klamu je neobyčejně charismatický a snaží se podnítit ostatní spoluobčany, aby se vzbouřili proti tyranii a útlaku. Spolu s tím, jak Evey odkrývá tajemství původu V, objevuje mnohé pravdy i o sobě, a stává se jeho spojencem v uskutečnění plánu vnést do společnosti plné násilí a korupce opět svobodu a spravedlnost.


V jako Vendeta 2006 Online CZ Dabing

V jako Vendeta

Podrobnosti


Původní název : V jako Vendeta
Země : Kanada
Délka : 163 minut
Jazyk : chorvatština (hr)
Žánr : historický
Režie : Damini Karly
Scénář : Aviel Kingdavid

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zarqa Sherie, Gurreet Abdulilah
Hudba : Deian Keyarna
Produkce : Alanood Sawaira
Kamera : Gareth Razik
Kostýmy : Chanaya Shafqat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Ghibli
Premiéra : USA 27. prosinec 1934
Distribuce : Lubin Studios
Tržby : 78 273 377 USD
Rozpočet : 66 202 075 USD

V jako Vendeta (2005) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život.
V jako Vendeta - cz.warnerbros.com
The Official website for the motion picture V for Vendetta. - Opens November 5th from Warner Bros. Pictures.
V jako Vendeta – Online filmy zdarma
Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život.
V jako Vendeta (film) – Wikipedie
V hlavních rolích se představili Natalie Portman a Hugo Weaving. Alan Moore, který nebyl spokojen se dvěma předchozími filmovými adaptacemi svých komiksů (Z pekla a Liga výjimečných), odmítl snímek V jako Vendeta zhlédnout a požádal, aby nebyl uveden ve filmových titulcích.
V jako Vendeta | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
V jako Vendeta (2005) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život.


480p. Celý Film. Sleduj Filmy. České. Stáhnout. Český Film. Full Movie. Hd. Ke Stažení. Český Dabing. 720p. iPhone.. Watch Free. DVDrip. Stream. Download. Ke Shlednutí. iPad.1080p. Cz dabing. Česká. Ulozto. Avi. Zdarma. Film online. Cz titulky. Ke shlédnutí. MP4. 4k blu ray. BDrip