Romeo a Julie 1996 Online CZ Dabing

Romeo a Julie 1996 Online CZ Dabing

★★★★☆

Romeo a Julie má skóre 6,3 z 10, na základě 1094 recenzí



Jaký by byl Romeo, kdyby se narodil v dnešní přetechnizované době? A co na to panensky čistá láska Julie ve světě neřestí a násilí? Mohl by jejich vztah vůbec přečkat věky, jak o tom vypráví William Shakespeare? Podívejte se na dávný příběh, který scénárista posunul o pár set let blíže atomovému věku. Nenechte se zaskočit, že místo romantických altánů, majestátných rób a ušlechtilých kordů jsou kulisami benzínové pumpy, kožené bundy a plné zásobníky pistolí. Skvělé výkony herců, nádherná hudba a ohňostroj světel vás přimrazí ke křeslu a zanechá tam někde uvnitř nesmazatelnou stopu.


Romeo a Julie 1996 Online CZ Dabing

Romeo a Julie

Více informací


Původní název : Romeo a Julie
Země : Rumunsko
Délka : 162 minut
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Žánr : splatter
Režie : Zareenah Jaydene
Scénář : Laith Garv

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moonisah Ayasha, Dharmesh Namir
Hudba : Rani Halden
Produkce : Iziah Sharla
Kamera : Daniele Suki
Kostýmy : Domanic Muscab

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rising Sun
Premiéra : USA 16. leden 1901
Distribuce : Ardmore Studios
Tržby : 62 112 604 USD
Rozpočet : 70 820 257 USD

Romeo a Julie – Wikipedie
Romeo a Julie (Romeo and Juliet) je divadelní hra, kterou napsal William Shakespeare a premiéru měla v roce 1595.Jedná se o milostnou tragédii, patrně jeden z nejznámějších milostných příběhů v historii světového dramatu.
Romeo a Julie - William Shakespeare | Knihy.ABZ.cz
Kniha: Romeo a Julie - Shakespeare, William ; Světově známy příběh lásky z angličtiny přeložil a poznámku překladatele napsal Martin Hilský. V Poznámce překladatele Martin Hilský píše: „Obrovská síla a univerzálnost této tragédie spočívá v
Martina Černá - Oficiální stránka - Home | Facebook
Martina Černá - Oficiální stránka. 668 likes. zpěv/tanec/herectví
Romeo a Julie – rozbor díla k maturitě (8) | Rozbory
Zoufá nad osudem a její smrtí. Vyznává jí svou lásku. Po rozloučení se světem pije Romeo jed, Julie se probouzí, ale vedle ní leží již mrtvý Romeo.
Romeo a Julie / Romeo and Juliet (1968) | ČSFD.cz
Nejslavnější filmová verze nejslavnějšího milostného příběhu všech dob. Romeo a Julie. Nejslavnější milenci světa, rozděleni za života nesmiřitelnou nenávistí svých rodů, navždy spojeni ve smrti, kterou vykoupili budoucí smír.


Stream. Film online. 4k blu ray. Zdarma. Český Film. Stáhnout. Watch Free. Full Movie. Avi. České.. DVDrip. Česká. MP4. Cz titulky. Ke shlédnutí. Download. Český Dabing. Ulozto. iPhone. BDrip. Ke Shlednutí. 720p. Cz dabing. Ke Stažení. Sleduj Filmy. 480p. Celý Film. iPad. Hd.1080p