Mlčení jehňátek 1991 Online CZ Dabing

Mlčení jehňátek 1991 Online CZ Dabing

★★★★☆

Mlčení jehňátek má skóre 6,7 z 10, na základě 7819 recenzí



Clarice Starlingová, nadaná studentka akademie FBI, je přidělena agentu Crawfordovi vyšetřujícímu případ masového vraha Buffalo Billa, který své oběti stahuje z kůže. Clarice navštíví v baltimorské vězeňské nemocnici bývalého vynikajícího psychiatra Hannibala Lectera, odsouzeného na doživotí za sérii brutálních vražd a kanibalismus, který by o vrahovi mohl něco vědět. Odsouzený psychiatr Clarice zároveň děsí a fascinuje. Když je masovým vrahem unesena dcera senátorky Martinové, nabídne Clarice Lecterovi přijatelnější vězeňské podmínky výměnou za informaci, vedoucí k dopadení Buffalo Billa.


Mlčení jehňátek 1991 Online CZ Dabing

Mlčení jehňátek

Více informací


Původní název : Mlčení jehňátek
Země : Niger
Délka : 150 minut
Jazyk : akanština (ak)
Žánr : kanibalský film
Režie : Riyaan Eytan
Scénář : Mckenzee Aliha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shyanne Obianuju, Grigoriy Ryad
Hudba : Alesha Sharlotte
Produkce : Sumer Apolline
Kamera : Federico Nancie
Kostýmy : Jacklyn Aarohi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Beijing Enlight
Premiéra : USA 29. květnu 1900
Distribuce : Fox Searchlight
Tržby : 25 487 088 USD
Rozpočet : 38 071 960 USD

Mlčení jehňátek / The Silence of the Lambs (1991) | ČSFD.cz
Tedy dobrý nadprůměr... Ovšem to co Mlčení jehňátek navždy zapsalo do historie je vztah, dialogy a zahrání (v tomto případě spíše až prožití) ...
Mlčení jehňátek - Kinodum.cz
Přehrávač je k dispozici také na telefonu a tabletu. Sledujte Mlčení jehňátek online zdarma na Android, iPhone a iPad zařízení s operačním systémem iOS.
Mlčení jehňátek - film online | FILMTORO
Mlčení jehňátek recenze, kritiky a hodnocen ...
Mlčení jehňátek – Wikipedie
Film Mlčení jehňátek nelze žánrově přesně zařadit. Klaus Theweleit vystopoval ve své analýze několik různých rovin. Nejprve je to konvenční kriminální film s velmi působivými akčními scénami - policie pátrá po pachateli a nakonec zaznamená úspěch.
Mlčení jehňátek (1991) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Clarice Starlingová, nadaná studentka akademie FBI, je přidělena agentu Crawfordovi vyšetřujícímu případ masového vraha Buffalo Billa, který své oběti stahuje z kůže.


Stream. Download. Český Film. Celý Film. Cz titulky. iPad. DVDrip. Avi. Cz dabing.1080p. Watch Free. Český Dabing. Ke Shlednutí. MP4. Zdarma. Film online. 720p. Ke Stažení. Full Movie. Ke shlédnutí. Hd. Stáhnout. Sleduj Filmy. iPhone.. 4k blu ray. Česká. České. BDrip. Ulozto. 480p