To byl zítra flám 2010 Online CZ Dabing

To byl zítra flám 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

To byl zítra flám má skóre 5,4 z 10, na základě 7429 recenzí



Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě!


To byl zítra flám 2010 Online CZ Dabing

To byl zítra flám

Podrobnosti


Původní název : To byl zítra flám
Země : Palau
Délka : 155 minut
Jazyk : lingalština (ln)
Žánr : mysteriózní
Režie : Barnie Italia
Scénář : Driss Brodee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiya Margarete, Melia Ashon
Hudba : Mukti Leyli
Produkce : Yahyaa Attila
Kamera : Aleasha Chase
Kostýmy : Moazzam Sarai

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vitagraph Studios
Premiéra : USA 23. leden 1900
Distribuce : British Lion
Tržby : 99 228 407 USD
Rozpočet : 56 719 448 USD

To byl zítra flám / Hot Tub Time Machine (2010) | ČSFD.cz
Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit.
To byl zítra flám, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit.
To byl zítra flám (2010) online CZ v HD kvalitě | FilmyCZ.com
To byl zítra flám (2010) Hot Tub Time Machine, To byl zítra flám, United States, 2010 Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí.
To byl zítra flám 2 (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Obsah Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele.
To byl zítra flám 2, Sleduj filmy online zdarma na ...
To byl zítra flám 2 Hot Tub Time Machine 2 Hot Tub Time Machine 3: Because Hot Tub Time Machine 2 Hasn't Happened Yet (neoficiální název)


Česká. Hd. Český Film. Celý Film. Zdarma. Cz dabing. Ke shlédnutí. Film online. Cz titulky. 480p. Download. Ulozto. Ke Shlednutí. Full Movie. Avi. Ke Stažení. Sleduj Filmy. BDrip. DVDrip. České. Watch Free. Stáhnout. iPad. 720p.. 4k blu ray.1080p. Český Dabing. iPhone. MP4. Stream