Muži, kteří nenávidí ženy 2009 Online CZ Dabing

Muži, kteří nenávidí ženy 2009 Online CZ Dabing

★★★★☆

Muži, kteří nenávidí ženy má skóre 6,5 z 10, na základě 8845 recenzí



Před čtyřiceti lety zmizela Harriet Vangerová z rodinného setkání konaného na ostrově, který vlastnil a obýval mocný klan Vangerů. Přestože nebylo Harrietino tělo nikdy nalezeno, je její strýc přesvědčen, že šlo o vraždu, jejímž pachatelem je někdo z jeho rodiny. Rodiny, jejíž členové jsou mezi sebou sice spjati pevnými pouty, ale která je jinak zcela nefunkční. K vyšetření tohoto případu si proto najme investigativního novináře Mikaela Blomkvista, kterému pomáhá drsná potetovaná počítačová hackerka Lisbeth Salanderová. Jakmile Blomkvist a Salanderová zasadí Harrietino zmizení do rámce četných podivných vražd, které se staly téměř před čtyřiceti lety, začíná se rozplétat temná a děsivá rodinná historie…


Muži, kteří nenávidí ženy 2009 Online CZ Dabing

Muži, kteří nenávidí ženy

Více informací


Původní název : Muži, kteří nenávidí ženy
Země : Bulharsko
Délka : 163 minut
Jazyk : slovenština (sk)
Žánr : drama
Režie : Agueda Tamari
Scénář : Cemal Salha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jelani Tao, Zephan Hanieh
Hudba : Genevive Dervis
Produkce : Kalim Izyan
Kamera : Keah Ewart
Kostýmy : Omran Orest

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : CineMan Productions
Premiéra : USA 19. srpen 1935
Distribuce : Fly Films
Tržby : 15 193 285 USD
Rozpočet : 16 593 075 USD

Muži, kteří nenávidí ženy / The Girl with the Dragon ...
Spojí sa s nekonformnou hackerkou Lisbeth Salanderovou, ktorá je aj napriek výstrednému vzhľadu punkerky vynikajúcou špecialistkou a detektívkou. Pre svoju tragickú minulosť nenávidí spoločnosť aj ľudí, a má na to vážny dôvod - kedysi bola sama ich obeťou, obeťou sadistických a psychopatických mužov, čo nenávidia ženy.
Muži, kteří nenávidí ženy - SledujFilmy.Online
Jediné, co stojí mezi ním a pitím, je případ, který by ho přivedl na jiné myšlenky. Ke smůle jedné ženy, která zmizela uprostřed noci ze svého domu a o pár dní později byla nalezena brutálně zavražděná, se Harry právě dočkal.
Muži, kteří nenávidí ženy – Wikipedie
2009 Muži, kteří nenávidí ženy (Män som hatar kvinnor) – švédsko-dánsko-německo-norský film. Režie: Niels Arden Oplev, hrají: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre. 2011 Muži, kteří nenávidí ženy (The Girl with the Dragon Tattoo) – americký film.
Muži, kteří nenávidí ženy, Sleduj filmy online zdarma na ...
Muži, kteří nenávidí ženy Girl with the Dragon Tattoo, The Muži, ktorí nenávidia ženy
Muži, kteří nenávidí ženy / Män som hatar kvinnor (2009 ...
Adaptace románu Stiga Larssona Muži, kteří nenávidí ženy (nejlepší skandinávský kriminální román roku 2005), jenž je prvním dílem trilogie Milénium.


Watch Free. Sleduj Filmy. BDrip. Ke Stažení. Stream. Česká. Cz titulky. Ke shlédnutí. Zdarma. 480p. iPad. České.1080p. Ulozto. Stáhnout. Download. Full Movie. iPhone. 720p. Hd. Český Dabing. Avi. MP4. Film online.. Ke Shlednutí. Český Film. Cz dabing. Celý Film. DVDrip. 4k blu ray