Mrtvý muž 1995 Online CZ Dabing

Mrtvý muž 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Mrtvý muž má skóre 5,9 z 10, na základě 5448 recenzí



Bill Blake putuje k západním hranicím Ameriky někdy v druhé polovině 19. století. Cestuje vlakem napříč zemí za prací a když neuspěje, stává se po sérii nehod štvancem. Zbloudilý a ošklivě zraněný se setkává s velmi podivným, odevšad vyobcovaným indiánem, který se jmenuje Nikdo. Příběh, díky Nikomu, zavádí Billa Blakea do komických a nebezpečných situací. Zatažen do světa plného krutosti a zmatku, otevírá Bill oči. Jako by se ponořil do odlesku zrcadlové stěny a vynořil se v dosud neznámém světě, který existuje na druhé straně zrcadla.


Mrtvý muž 1995 Online CZ Dabing

Mrtvý muž

Více informací


Původní název : Mrtvý muž
Země : Černá Hora
Délka : 142 minut
Jazyk : bikolanština (bcl)
Žánr : romantická komedie
Režie : Angeles Reza
Scénář : Konstantinos Muktar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shyanne Amea, Emrah Rafay
Hudba : Evann Abuhurairah
Produkce : Aydenn Fayzaan
Kamera : Zeshaan Azita
Kostýmy : Elsie Inderpreet

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nevafilm
Premiéra : USA 12. červen 1982
Distribuce : Touchstone Pictures
Tržby : 42 737 804 USD
Rozpočet : 38 533 944 USD

Mrtvý muž / Dead Man (1995) | ČSFD.cz
Lavran. Příspěvek etalona nezávislého filmu Jima Jarmusche do pohřební kánoe westernového žánru je tak netradiční, jak jen může netradičnost být - svérázně poetický, bizarní, zadumaný, nostalgicky zasmušilý.
Mrtvý muž na Černém Mostě! Z kontejneru na textil trčely ...
Hrůzný nález čekal na kolemjdoucí v ulici Skorkovská na Černém Mostě. Z kontejneru na textil totiž trčely nohy zatím neznámého člověka. Když na místo dorazili záchranáři, zjistili, že patří muži, který je už nějakou dobu po smrti.
Mrtvý muž, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Mrtvý muž by Bianca Bellová - goodreads.com
Mrtvý muž has 38 ratings and 6 reviews. Lukas said: pokojne by na obálke mohol byť nápis: Učebnice profesionálního psaní. a pritom ledva sto strán, ale ...
MRTVÝ MUŽ | Tárak
William Blake putuje k západním hranicím Ameriky někdy v druhé polovině 19. století. Cestuje vlakem napříč zemí za prací a když neuspěje, stává se po sérii nehod štvancem.


iPhone.1080p. Český Film. Stream. 4k blu ray. MP4. BDrip. Ke Shlednutí. Cz dabing. České. Avi. Watch Free. Český Dabing. 720p. 480p. Stáhnout. Česká. DVDrip. Celý Film. Hd.. Film online. Ke shlédnutí. Download. Sleduj Filmy. Full Movie. Ulozto. Cz titulky. iPad. Zdarma. Ke Stažení