Dokonalá bouře 2000 Online CZ Dabing

Dokonalá bouře 2000 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dokonalá bouře má skóre 7,5 z 10, na základě 8536 recenzí



Živly nemají slitování. Pocítíte jejich zuřivost. Atlantik se vzdouvá v třicetimetrových vlnách. Vítr zuří na maximum! V říjnu 1991 se tři povětrnostní fronty - mezi nimi i hurikán Grace - srazily v dosud největší zaznamenané bouři, meteorology nazvané "Dokonalá bouře". Ve filmu DOKONALÁ BOUŘE posádka rybářské lodi Andrea Gail bojuje s nejmocnějšími živly, jaké kdy příroda uvolnila ze řetězu. Podle bestselleru Sebastiana Jungera


Dokonalá bouře 2000 Online CZ Dabing

Dokonalá bouře

Více informací


Původní název : Dokonalá bouře
Země : Tunisko
Délka : 160 minut
Jazyk : arabština (ar)
Žánr : melodrama
Režie : Shaun Hargun
Scénář : Muhammet Tilia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gulraiz Angela, Aksa Lillygrace
Hudba : Abiha Hela
Produkce : Alicia Dinara
Kamera : Elanas Maribeth
Kostýmy : Merren Gurnek

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Jadran Film
Premiéra : USA 29. červenec 1990
Distribuce : Magma Pictures
Tržby : 21 902 909 USD
Rozpočet : 98 668 913 USD

Dokonalá bouře / The Perfect Storm (2000) | ČSFD.cz
Jara.Cimrman.jr. V otázce adrenalinu jsem spíše gaučový typ, ale na chlapáckou zábavu se vždycky rád mrknu. V tomto směru Dokonalá bouře překonala má vcelku nízká očekávání, dle kterých mi půl tuctu chlapů na kymácející se lodi nemohlo nabídnout dostatek zábavy.
Dokonalá bouře - SledujFilmy.Online
Živly nemají slitování. Pocítíte jejich zuřivost. Atlantik se vzdouvá v třicetimetrových vlnách. Vítr zuří na maximum! V říjnu 1991 se tři povětrnostní fronty - mezi nimi i hurikán Grace - srazily v dosud největší zaznamenané bouři, meteorology nazvané Dokonalá bouře .
Dokonalá bouře, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Živly nemají slitování. Pocítíte jejich zuřivost. Atlantik se vzdouvá v třicetimetrových vlnách. Vítr zuří na maximum! V říjnu 1991 se tři povětrnostní fronty - mezi nimi i hurikán Grace - srazily v dosud největší zaznamenané bouři, meteorology nazvané "Dokonalá bouře".
Boj o život v dokonalé bouři - iDNES.cz
Dramatický příběh Dokonalá bouře byl natočen podle skutečné události z podzimu roku 1991. Předlohou filmu německého režiséra Wolfganga Petersena se stal bestseller Sebastiana Jungera popisující problémy americké rybářské lodi Andrea Gail, která se stala obětí přírodní katastrofy, meteorology nazývané dokonalá bouře.
Dokonalá bouře (2000) - The Perfect Storm - FDb.cz
Obsah filmu Dokonalá bouře . Koupit film na Blu-ray a DVD. ... výborné herecké výkony Od Dokonalé bouře jsem očekávala mnohem víc, než co jsem shlédla.


Celý Film. České. Ke Stažení. 480p. Cz titulky. MP4. Český Dabing. Ke Shlednutí. Download.1080p. Cz dabing. Český Film. Stáhnout. 720p. Watch Free. 4k blu ray. Film online. BDrip. Ke shlédnutí. iPhone. iPad. Stream. Česká. Full Movie. Ulozto. Hd. Zdarma.. Avi. Sleduj Filmy. DVDrip