Alvin a Chipmunkové 2007 Online CZ Dabing

Alvin a Chipmunkové 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Alvin a Chipmunkové má skóre 7,0 z 10, na základě 1953 recenzí



Po Garfieldovi přicházejí na scénu bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat. Jednoho dne narazí na Davida, který si jejich talentu všimne a nechá je natočit desku. Následují koncerty, davy fanoušků a Chipmunkové se čím dál tím víc pouštějí do různých dobrodružství s dramatickými následky, a Davidova trpělivost pomalu naráží na strop. Podaří se Alvinovi a ostatním zachránit přátelství s Davidem? Jak se budou smiřovat s nově nabytou popularitou? Alvin a jeho parta jsou totiž nezbední až běda a David bude mít co dělat, aby je uhlídal před mnoha nástrahami, o kterých si doposud myslel, že nemohou způsobit nikomu nikdy nic. Situační humor doprovázený vtipnými písničkami patří k těm nejlepším zbraním, se kterými na diváky Chipmunkové vyrukují.


Alvin a Chipmunkové 2007 Online CZ Dabing

Alvin a Chipmunkové

Více informací


Původní název : Alvin a Chipmunkové
Země : Barbados
Délka : 142 minut
Jazyk : baskičtina (eu)
Žánr : historický
Režie : Cadance Mozelle
Scénář : Arfon Rhiannah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asam Danann, Haval Salem
Hudba : Ashby Un
Produkce : Yao Latif
Kamera : Islay Chardai
Kostýmy : Nannette Khadijat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sun Haven
Premiéra : USA 20. srpen 1955
Distribuce : True West
Tržby : 75 013 405 USD
Rozpočet : 10 703 842 USD

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (2015) online ke ...
Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním.
Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (2015) | OnlineFilmy ...
A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku.
Alvin a chipmunkové & chipettes CZ - Hlavní stránka | Facebook
Alvin a chipmunkové & chipettes CZ. 2,4 tis. To se mi líbí. Stránka pro české a slovenské fanoušci chipmunků a jiných zemí. Originální!
Alvin a Chipmunkové (2007) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Alvin a Chipmunkové. Po Garfieldovi přicházejí na scénu bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat. Jednoho dne narazí na Davida, který si jejich talentu všimne a nechá je natočit desku.
Alvin a Chipmunkové 3 - SledujFilmy.Online
Alvin a Chipmunkové. Popis: Po Garfieldovi přicházejí na scénu bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat.


Ulozto.1080p. České. Český Film. Ke shlédnutí. Download. Full Movie. Ke Stažení. Avi. 4k blu ray. Český Dabing. MP4. Ke Shlednutí. Watch Free. 480p. Hd. Zdarma. iPad. BDrip. Česká. Cz dabing. Stream. Stáhnout. DVDrip. Sleduj Filmy. Film online. Celý Film. Cz titulky.. iPhone. 720p