Životy těch druhých 2006 Online CZ Dabing

Životy těch druhých 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Životy těch druhých má skóre 6,7 z 10, na základě 3123 recenzí



Rok 1984. Do pádu obávaného režimu ve Východním Německu zbývá necelých šest let. Vládnoucí Jednotná socialistická strana upevňuje svou pozici pomocí nemilosrdného systému monitorování a manipulace s potenciálně nebezpečnými lidmi, k čemuž využívá tajnou policii Stasi. Věrný stoupenec režimu, kapitán Gerd Wiesler (Ulrich Mühe), se ve snaze o kariérní postup pustí do shromažďování kompromitujících důkazů proti známému divadelnímu dramatikovi Georgi Dreymanovi (Sebastian Koch) a jeho atraktivní přítelkyni Christě-Marii Sieland (Martina Gedeck), která krátce předtím učarovala mocnému ministrovi kultury (Thomas Thieme). Jakmile se však do světa dvou divadelních hvězd ponoří, začne být jejich životy fascinován a uvědomí si omezenost své vlastní existence.


Životy těch druhých 2006 Online CZ Dabing

Životy těch druhých

Podrobnosti


Původní název : Životy těch druhých
Země : Eritrea
Délka : 160 minut
Jazyk : řečtina (el)
Žánr : boxerský
Režie : Aracely Maxxie
Scénář : Shantai Darianne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Seamus Braylan, Jalila Fionnula
Hudba : Or Alphonsa
Produkce : Morgon Fadel
Kamera : Taliyah Verdell
Kostýmy : Dhevan Modesta

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fuuse Films
Premiéra : USA 15. duben 1963
Distribuce : Studio Babelsberg
Tržby : 52 442 387 USD
Rozpočet : 11 284 261 USD

Životy těch druhých / Das Leben der Anderen (2006) | ČSFD.cz
-Životy těch druhých získaly Oscara jako Nejlepší zahraniční film a překvapivě porazily favorizované filmy jako Faunův labyrint od Guillerma del Tora a Volver od Pedra Almodóvara. Ve stejné kategorii byl film nominovaný taky na Zlatý globus. Sedm cen si odnesly od Německé filmové akademie, např. režie, scénář a Film roku.
Životy těch druhých - SledujFilmy.Online
Rok 1984. Do pádu obávaného režimu ve Východním Německu zbývá necelých šest let. Vládnoucí Jednotná socialistická strana upevňuje svou pozici pomocí nemilosrdného systému monitorování a manipulace s potenciálně nebezpečnými lidmi, k čemuž využívá tajnou policii Stasi.
Životy těch druhých — Česká televize - ceskatelevize.cz
1984, Východní Berlín. „Glasnosť“ je ještě v nedohlednu. NDR ovládá Stasi, východoněmecká tajná policie, čítající 100 000 zaměstnanců a dalších 200 000 informátorů.
Životy těch druhých – Wikipedie
Životy těch druhých na ČSFD FDb IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Životy těch druhých (německy Das Leben der Anderen) je německý film z roku 2006 režiséra Floriana Henckela von Donnersmarcka, který k němu napsal i scénář a debutoval jím na poli hraného filmu.
Životy těch druhých | FILMTORO
Je film Životy těch druhých dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


Český Dabing. Film online. Stáhnout.1080p. Ulozto. Stream. Zdarma. MP4. Celý Film. iPad. 4k blu ray. iPhone. České. Cz dabing. DVDrip. Full Movie.. Download. Český Film. BDrip. Cz titulky. Ke Stažení. Hd. Sleduj Filmy. 480p. Avi. Watch Free. 720p. Ke Shlednutí. Česká. Ke shlédnutí