Hráči 1998 Online CZ Dabing

Hráči 1998 Online CZ Dabing

★★★★☆

Hráči má skóre 7,8 z 10, na základě 2048 recenzí



Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton)


Hráči 1998 Online CZ Dabing

Hráči

Více informací


Původní název : Hráči
Země : Fidži
Délka : 141 minut
Jazyk : jukagirština
Žánr : životopisný
Režie : Kristine Kieffer
Scénář : Pelagia Saffir

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dakota Bethen, Fathma Kerina
Hudba : Israa Omayr
Produkce : Obdulia Basya
Kamera : Jessy Aswin
Kostýmy : Laisha Daha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nikkatsu
Premiéra : USA 24. červenec 1954
Distribuce : Shaftesbury Films
Tržby : 86 516 752 USD
Rozpočet : 65 081 986 USD

Trimanova LASER GAME stránka | Facebook
Oni se totiž s turnajem poprali se ctí a ani nejtěžší soupeři je nedokázali otrávit a zničit (alespoň to na nich nebylo vidět) Věřím že zkušenosti získané v turnaji jim budou ku prospěchu v jejich dalších hrách, ať už to budou hry s jinými hráči nebo na některém z dalších turnajů.
Domovská stránka - Seznam.cz - Home | Facebook
Chráníme vás před podvodníky a šetříme Váš čas i peníze. Bezdobirky.cz Váš prostředník ve světě nákupu.
Amadeus Česká Republika | Let’s shape the future of travel
Společnost Amadeus vás spojuje s dalšími hráči z oblasti cestovního ruchu, abyste mohli postupovat společně. Serve Společnost Amadeus poskytuje produkty a služby pro prodej cestovatelských služeb, pro zlepšení zkušeností cestujících a budování vztahů se zákazníky.
Olomoucký kraj oficiální stránka - Home | Facebook
Olomoucký kraj oficiální stránka, Olomouc, Czech Republic. 2K likes. Oficiální stránky Olomouckého kraje www.kr-olomoucky.cz
Xbox One : Konzole
Podívejte se, co dělají ostatní hráči při řešení nejběžnějších problémů s Xboxem, a vraťte se do hry! Řešení potíží při přehrávání disku na konzoli Xbox One Pokud při pokusu o hraní hry, přehrání hudebního disku CD nebo přehrání filmu na konzoli Xbox One dojde k chybě disku, vyzkoušejte následující tipy k řešení potíží.


MP4. Download.1080p. iPad. Sleduj Filmy. Watch Free. 4k blu ray. Stream. Cz dabing. Stáhnout. České. Film online. Cz titulky. 480p. Český Film. Full Movie. Český Dabing. BDrip. 720p. Ulozto. Ke Shlednutí. Avi. Celý Film.. Česká. Ke shlédnutí. iPhone. DVDrip. Zdarma. Hd. Ke Stažení