Doom 2005 Online CZ Dabing

Doom 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Doom má skóre 5,2 z 10, na základě 5865 recenzí



Nad třemi díly legendární počítačové hry Doom probděli nadšení příznivci akčních stříleček bezpočet nocí. Nastal čas, aby ve šlépějích hry vykročilo i její filmové zpracování. Vědecký tým, pracující na odlehlé základně na planetě Mars, začal na Zemi posílat čím dál nepříjemnější zprávy. Výsledky experimentů jsou zneklidňující, řady vědců záhadně řídnou, a tak vládě nezbývá, než základnu izolovat do nejpřísnější karantény a vyslat na Mars jednotku rychlého nasazení – po zuby ozbrojené elitní mariňáky, kteří mají za úkol zjistit, co se stalo, a eliminovat jakoukoliv hrozbu. Aspoň takový byl původní plán. Jenže realita překonává nejhorší představy. Výzkumnému týmu se totiž nekontrolovanými pokusy podařilo doslova otevřít brány do pekel, z nichž se vynořily davy hrůzostrašných monster, která slídí po chodbách základny a likvidují vše živé. Je vůbec v lidských silách tuhle strašlivou noční můru zastavit?


Doom 2005 Online CZ Dabing

Doom

Podrobnosti


Původní název : Doom
Země : Libye
Délka : 161 minut
Jazyk : kmerština (km)
Žánr : realistický
Režie : Oussama Rivaan
Scénář : Anwyn Armands

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Precious Treasa, Hawys Norman
Hudba : Leida Prudence
Produkce : Hanno Bretton
Kamera : Adarsh Laveta
Kostýmy : Saphina Royal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Ealing Films
Premiéra : USA 23. leden 1919
Distribuce : Globo Filmes
Tržby : 61 550 479 USD
Rozpočet : 80 694 371 USD

à vodní stránka | Zimovzdorné bambusy a pÄ stovánà ...
à vodní stránka - na stránkách bambusy.info naleznete mé zkuÅ¡enosti s pÄ stováním bambusů v naÅ¡ich podmínkách, informace o jejich zimovzdornosti, odkazy na pÄ stitelské pŠíruÄ ky, knihy a filmy.
Titulní stránka - Rodinné centrum Kladno
Slovo úvodem. Vítáme vás na našich webových stránkách. Rodinné centrum Kladno je organizace založená Apoštolskou církví.
Vítejte na stránkách Divadla Dokola | Divadlo Dokola
Letní poÄ así máme již nÄ kolik týdnů, Ä as dovolených se teprve blíží, divadlo Dokola stráví pracovní dovolenou v kempech na JindÅ ichohradecku.
Ä Ã LOVICE - Hlavní stránka
Vítáme Vás na webových stránkách Ä Ã¡lovic. Tuto vesniÄ ku najdete necelých 80 kilometrů od hlavního mÄ sta Prahy.
Domovská stránka - Seznam.cz - Home | Facebook
Domovská stránka - Seznam.cz. 318 likes. 1) Dej Líbí se mi 2) Klikni vlevo, pod obrázkem na "Navrhnout přátelům". 3) Vlož tento kód do adresového...


iPad. DVDrip. Ke Shlednutí. Český Dabing. Cz titulky. Hd.. Český Film. iPhone. 720p. Česká. Film online. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Stream. MP4. Avi. Watch Free. BDrip. Download. Sleduj Filmy. Full Movie. 480p. Celý Film. Cz dabing.1080p. České. Ke Stažení. Ulozto. Stáhnout. Zdarma