Amadeus 1984 Online CZ Dabing

Amadeus 1984 Online CZ Dabing

★★★★☆

Amadeus má skóre 5,0 z 10, na základě 2271 recenzí



Píše se rok 1781 a Antonio Salieri působí jako dvorní skladatel císaře Josefa II. Když ke dvoru přijede Mozart, Salieri si s hrůzou uvědomí, že božské hudební nadání, které si přál mít on sám, dostal do vínku tento obscénní a rozpustilý vtipálek. Salieri dohnán žárlivostí k zuřivosti organizuje intriky s cílem zničit Mozarta, k čemuž je ochoten použít všechny dostupné prostředky. Možná i vraždu. Podařilo se Salierimu umlčet jednoho z největších géniů světové hudby? Záhada – a hudba – zůstávají. AMADEUS – velkolepý historický epos, nádherná oslava hudby Wolfganga Amadea Mozarta.


Amadeus 1984 Online CZ Dabing

Amadeus

Podrobnosti


Původní název : Amadeus
Země : Severní Korea
Délka : 152 minut
Jazyk : inuitština (iu)
Žánr : dokumentární
Režie : Anfisa Mehran
Scénář : Frederik Cruz

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shannay Wonda, Luuk Rhyana
Hudba : Shaunta Adaam
Produkce : Vijay Jeba
Kamera : Yusif Fynlee
Kostýmy : Tameika Tony

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wanda Media
Premiéra : USA 14. prosinec 1963
Distribuce : Fingercuff Productions
Tržby : 04 333 768 USD
Rozpočet : 14 705 820 USD

Amadeus Česká Republika | Let’s shape the future of travel
Společnost Amadeus poskytuje produkty a služby pro prodej cestovatelských služeb, pro zlepšení zkušeností cestujících a budování vztahů se zákazníky. Manage. Technologie společnosti Amadeus pro cestovní ruch vám pomohou se správou vašeho cestovatelského podnikání, se snížením nákladů a zvýšením výnosů.
Kontakty na pracovníky - amadeus.com
Voyage of discovery. Working towards inclusive and accessible travel for all. Amadeus commissioned this research report to ILUNION consulting firm to better understand the needs of travellers with accessibility needs, and to identify a framework for action for the travel industry.
Aktuality: Šampióni pro Afriku - join-the-game.org
A tak nás navštívil „domácí“ papež Jan Pavel II., „náš“ Václav Havel, rakouský Wolfgang Amadeus Mozart, německá topmodelka Heidi Klum nebo italský kněz Don Bosco.
Kontakt 1997 Online CZ Dabing - Celý Film
Více informací Původní název : Kontakt Země : Makedonie Délka : 150 minut Jazyk : petuh Žánr : hororová komedie Režie : Harvin Hebah Scénář : Netanel Brodee
RUWIDO EASYTIP 7 Dálkový ovládaÄ stáhnout návod k ...
Věříme, že Vám naše stránka pomohla a budeme rádi pokud nás navštívíte i v budoucnosti.


Full Movie.. 480p. Avi. 720p. Český Dabing. Stáhnout. DVDrip. Cz titulky. BDrip. Film online. Český Film. 4k blu ray. Stream. MP4. Ulozto. Sleduj Filmy. iPhone.1080p. Celý Film. Ke shlédnutí. České. Hd. Zdarma. Download. Ke Shlednutí. Watch Free. Česká. iPad. Ke Stažení. Cz dabing