Útok na věžák 2011 Online CZ Dabing

Útok na věžák 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Útok na věžák má skóre 7,8 z 10, na základě 8387 recenzí



Producenti filmu Soumrak mrtvých uvádějí ÚTOK NA VĚŽÁK, strhující, zábavné a strašidelné akční dobrodružství, ve kterém se pouliční gang mladistvých utká s invazí brutálních monster z vesmíru. Londýnské sídliště se tu mění na sci-fi bitevní pole, byty pro lidi s nízkým příjmem se stávají pevností v obležení a z bandy výrostků jsou nezastavitelní hrdinové. Centrum města se utká s vesmírem a bude to bomba.


Útok na věžák 2011 Online CZ Dabing

Útok na věžák

Více informací


Původní název : Útok na věžák
Země : Japonsko
Délka : 146 minut
Jazyk : interlingue (ie)
Žánr : melodrama
Režie : Mille Eligh
Scénář : Sianie Woodie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saan Nada, Vainavi Herman
Hudba : Trevyn Izzah
Produkce : Ashok Barton
Kamera : Maise Kalise
Kostýmy : Sarmad Irmak

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Premiéra : USA 23. listopad 1953
Distribuce : Bazelevs Company
Tržby : 06 613 348 USD
Rozpočet : 43 484 413 USD

Útok na věžák / Attack the Block (2011) | ČSFD.cz
Ano, je chvályhodné, že Útok na věžák má dobrou atmosféru a přitom se obejde bez supernáročných efektů, je dobré, že v závěru vyznívá úplně jinak než byste čekali, ale já chtěl něco úplně jiného a lepšího.
Útok na věžák / Attack the Block (2011) | Videa | ČSFD.cz
Film, který britský časopis Sight and Sound řadí po bok kultovních filmů Johna Carpentera (Útok na 13. okrsek, Útěk z New Yorku nebo Věc), vyniká bezprostředními hereckými výkony všech mladých představitelů, jež doplňují známí Luke Treadaway či Jodie Whittakerová, a nadupaným elektronicky pulzujícím hudebním doprovodem, který nenechá diváka vydechnout.
Útok na věžák (2011) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Producenti filmu Soumrak mrtvých uvádějí ÚTOK NA VĚŽÁK, strhující, zábavné a strašidelné akční dobrodružství, ve kterém se pouliční gang mladistvých utká s invazí brutálních monster z vesmíru.
Útok na věžák, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Filmy na přání Budete si moc zažádat o přidání Vašeho oblíbeného filmu.
Útok na věžák | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Útok na věžák (2011) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Producenti filmu Soumrak mrtvých uvádějí ÚTOK NA VĚŽÁK, strhující, zábavné a strašidelné akční dobrodružství, ve kterém se pouliční gang mladistvých utká s invazí brutálních monster z vesmíru.


Avi.. iPhone.1080p. Watch Free. České. Celý Film. MP4. Download. Ke Stažení. Ulozto. Ke shlédnutí. Full Movie. Cz titulky. 4k blu ray. Český Dabing. Ke Shlednutí. Stream. 480p. DVDrip. Český Film. Film online. Zdarma. 720p. iPad. Stáhnout. BDrip. Sleduj Filmy. Hd. Cz dabing. Česká