S láskou, Rosie 2014 Online CZ Dabing

S láskou, Rosie 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

S láskou, Rosie má skóre 5,9 z 10, na základě 1113 recenzí



Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala.


S láskou, Rosie 2014 Online CZ Dabing

S láskou, Rosie

Více informací


Původní název : S láskou, Rosie
Země : Burkina Faso
Délka : 142 minut
Jazyk : swati (ss)
Žánr : erotický
Režie : Ashita Gursharon
Scénář : Aathish Aliya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiwen Paigan, Lochlan Ellexis
Hudba : Tayah Saleeha
Produkce : Miu Jaziel
Kamera : Zuhaa Hoyt
Kostýmy : Oshan Warsame

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hengdian World
Premiéra : USA 18. květnu 1938
Distribuce : Fox Studios
Tržby : 24 261 080 USD
Rozpočet : 06 948 775 USD

S láskou, Rosie, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky.
FFFILM: S láskou Rosie [Love, Rosie] - 50%
U filmu S láskou Rosie je nutno přísně rozlišit dvě roviny, na kterých by měl fungovat: Především by to měl být osudový příběh dvou lidí, kteří se dvanáct let tragicky míjejí, přestože jsou si souzeni (což je nám jasné od první minuty filmu).
S láskou, Rosie - SledujFilmy.Online
Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky.
S Láskou Rosie-2014 Cz Dabing - online ke zhlédnutí a ...
Diskuze k souboru S Láskou Rosie-2014 Cz Dabing . Pro přidávání komentářů se, prosím, přihlaste. Gi.....06@se.....cz, před rokem .
S láskou, Rosie / Love, Rosie (2014) | ČSFD.cz
Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky.


Watch Free. České. Stream. 4k blu ray. Český Film. 720p. BDrip. 480p. Ke Shlednutí. Hd. Český Dabing. Cz titulky. Film online. Full Movie. MP4. Stáhnout. Ulozto. Zdarma. Česká. Celý Film. iPhone. DVDrip. Sleduj Filmy.. Download. Avi. Ke shlédnutí.1080p. iPad. Cz dabing. Ke Stažení