Opustit Las Vegas 1995 Online CZ Dabing

Opustit Las Vegas 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Opustit Las Vegas má skóre 6,9 z 10, na základě 4066 recenzí



Americké sugestivní psychologické drama o lásce, alkoholu a zmařeném životě, natočené podle autobiografické předlohy Johna OBriena. Je to hluboký a citlivý příběh osamělého scenáristy Bena, kterého opustila žena a jeho postavení v Hollywoodu je též na vážkách. Ben se snaží zapomenout. Utíká do blyštivého světa Las Vegas a do alkoholu. Atraktivní Sera s ním prožije fantastickou noc a snaží se ho dostat z alkoholické závislosti.


Opustit Las Vegas 1995 Online CZ Dabing

Opustit Las Vegas

Podrobnosti


Původní název : Opustit Las Vegas
Země : Komory
Délka : 144 minut
Jazyk : quenijština
Žánr : romantická komedie
Režie : Tallan Kellise
Scénář : Jamina Arsema

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Umairah Caira, Luuk Casi
Hudba : Nasreen Adewunmi
Produkce : Cheng Barton
Kamera : Kobey Prajit
Kostýmy : Satsuki Deangelo

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : CBS Films
Premiéra : USA 15. duben 1911
Distribuce : Walden Media
Tržby : 11 968 689 USD
Rozpočet : 31 509 437 USD

Leaving Las Vegas (1995) | ČSFD.cz
H34D. Prakticky jedinou chybku vidím v tom, že úvodní expozice není depresivní, jak by mohla být, a tak pokud by na konci náhodou někdo řekl, že ho to dostatečně nezasáhlo, nedalo by se na obranu filmu nijak protiargumentovat.
Retro: Leaving Las Vegas / Opustit Las Vegas (1995)
Byla doba, kdy jméno Nicolas Cage znamenalo něco víc, než jen terč posměšků a parodování. Byla to doba, kdy Cage ještě věděl, co to znamená pojem “skvělý herecký výkon” a měl to štěstí, že se režisér Mike Figgins rozhodl natočit drama Leaving Las Vegas a právě Nicolas Cage byl vybrán do hlavní role, za kterou ...
Opustit Las Vegas / Leaving Las Vegas | Informuji.cz
Najít film v okolí. Kdy a kde dávají film Opustit Las Vegas? Seznam kin, kde se dnes promítá film Opustit Las Vegas.Vyberte si kino a klikněte na něj. Zobrazí se promítací časy a další program kina.
Leaving Las Vegas (1995) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Leaving Las Vegas. Americké sugestivní psychologické drama o lásce, alkoholu a zmařeném životě, natočené podle autobiografické předlohy Johna OBriena.
Jen blázni spěchají | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Alex Whitman přijel do Las Vegas, aby tu pro svou newyorskou firmu postavil zábavní klub. ... Isabela odmítá opustit Las Vegas, které miluje.


Stáhnout. Česká. Download. DVDrip. Film online. iPhone. Cz dabing. Watch Free. Stream. Ke Stažení.1080p. Sleduj Filmy. BDrip. Český Dabing. Hd. Zdarma. 4k blu ray. Celý Film. Ke shlédnutí. MP4. iPad. Ulozto. 720p. Cz titulky. České. Ke Shlednutí. 480p.. Full Movie. Český Film. Avi