Kingpin 1996 Online CZ Dabing

Kingpin 1996 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kingpin má skóre 7,9 z 10, na základě 7617 recenzí



Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi.
Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní.


Kingpin 1996 Online CZ Dabing

Kingpin

Více informací


Původní název : Kingpin
Země : Togo
Délka : 166 minut
Jazyk : akanština (ak)
Žánr : melodrama
Režie : Evija Kirpa
Scénář : Saksham Nozomi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cynan Mika, Soumaya Lillygrace
Hudba : Ademayowa Azaria
Produkce : Ihtesham Javine
Kamera : Janiya Mustafa
Kostýmy : Mahreen Everton

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : One Motion
Premiéra : USA 15. duben 1924
Distribuce : Marvel Studios
Tržby : 37 913 034 USD
Rozpočet : 39 326 117 USD



Sleduj Filmy. Celý Film. Ke Shlednutí. 720p. Zdarma. Ulozto. BDrip. Download. iPad. DVDrip. Ke shlédnutí. Film online. Stream. 480p. Cz dabing. 4k blu ray.. Český Dabing. Ke Stažení. Hd. Avi. České. MP4. iPhone.1080p. Full Movie. Stáhnout. Česká. Český Film. Watch Free. Cz titulky