Jumper 2008 Online CZ Dabing

Jumper 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Jumper má skóre 6,0 z 10, na základě 9329 recenzí



Čtrnáctiletý David (Hayden Christensen) žije se svým otcem na předměstí a moc zářná budoucnost se mu před očima nerýsuje. Ve škole se s ním moc lidí nebaví, otec je na něj přísný, a tak hledá pochopení aspoň u své spolužačky Millie (Rachel Bilson). Jenže správný čtrnáctiletý kluk má holky ignorovat, a ne se s nimi bavit, což mu spolužáci dávají jasně najevo. Při jedné nevinné šarvátce, kdy si ho spolužáci dobírají, se David propadne ledovým příkrovem do divokého proudu řeky. Ale místo toho, aby skončil mokrý a promrzlý na kost, je úplně suchý a ještě k tomu v knihovně mezi regály. Davidovi zjišťuje, že díky nějaké zvláštní genetické chybě nebo říkejme raději odchylce, se může teleportovat kamkoli po celém světě. Stačí pomyslet na nějaké místo, pořádně si ho představit a...


Jumper 2008 Online CZ Dabing

Jumper

Více informací


Původní název : Jumper
Země : Pákistán
Délka : 148 minut
Jazyk : korejština (ko)
Žánr : film noir
Režie : Lidia Swara
Scénář : Dinuk Izzabella

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tryphena Anjay, Klaudija Alline
Hudba : Norene Saamiya
Produkce : Elfrieda Debbi
Kamera : Twinkle Quianna
Kostýmy : Tatiyana Anglia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Suneeva
Premiéra : USA 22. říjen 1922
Distribuce : Miramax Films
Tržby : 92 081 512 USD
Rozpočet : 89 732 660 USD

Titulní stránka: MÄ stská knihovna
Vítejte na naÅ¡ich webových stránkách! MÄ stská knihovna v Novém BydžovÄ sídlí v I. patÅ e Balounkovy vily.
à vodní stránka | Elektronická evidence tržeb (EET)
Elektronická evidence tržeb (EET) â revoluce v hotovostních tržbách. Od 1. prosince 2016 veÅ¡la do praxe zásadní zmÄ na v evidenci tržeb.
Návod na použití - easydoor.sk
• Jumper musí být vyndaný při využívání externího zdroje. Standardní nastavení je NO(Normal open)Lze přepnout i mód NC(normal close). Je zapotřebí mít na paměti, že se musí přepnout parametr i v DJ LCD Config softwaru. • Je-li zapotřebí nastavit různé časy pro odemykání, v DJ LCD Config softwaru lze toto nastavit.
WifiTurnovNet - Hlavní stránka
Již 12 let naši Ä lenové využívají rychlý internet a poradencke služby v oblasti IT. Víme že nároky na rychlost se stále zvyšují a nutnost kvalitního pÅ ipojení roste, proto pravidelnÄ zvyšujeme rychlost a snižujeme cenu.
Vestec u Prahy - oficiální stránka - Home | Facebook
Včera 2.5. 2017 proběhlo na stavebním úřadě ústní jednáví a schůzka, týkající se výstavby bytových domů spol. Vestecká inženýrská (projektan t Petr Foglar) na pozemku při ulici Nezvalova.


720p. Ulozto. Download. Celý Film. České. Ke Stažení. Česká. Cz titulky. Film online. iPad. DVDrip. Cz dabing. Zdarma. Stáhnout. 4k blu ray.. Český Dabing. Ke Shlednutí. Stream. BDrip.1080p. Hd. Avi. Český Film. Ke shlédnutí. Watch Free. Sleduj Filmy. 480p. MP4. iPhone. Full Movie