Jízda nadoraz 2011 Online CZ Dabing

Jízda nadoraz 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Jízda nadoraz má skóre 7,3 z 10, na základě 7831 recenzí



Říkají mu Řidič. Přes den je filmovým kaskadérem, po nocích si přivydělává jako nájemný řidič zločineckých gangů. Nezajímá ho o jakou práci ten večer zrovna jde, řítí se nocí s policejními vozy v zádech. Shannon je Řidičovým učitelem i manažerem, který se ho snaží dohazovat filmovým režisérům i zlodějům, kteří za něj jsou ochotni dobře zaplatit. Shannon má v plánu koupi vozu, ve kterém by se Řidič mohl zúčastnit profesionálních závodů. Navrhne, aby se investorem stal Bernie Rose, místní boháč s pochybnými zdroji příjmů. Samotářskému a ze svého dvojího života značně rozpolcenému Řidiči zcela změní život náhodné setkání se sousedkou Irene, se kterou tráví stále více času. Vše se však změní když je z vězění propuštěn Irenin manžel Standard. Řidič se s ním domluví na poslední loupeži, která Standardovi umožnit splatit dluh, kvůli kterému ho vydírají gangsteři. Ukáže se však, že šlo o nastraženou past.


Jízda nadoraz 2011 Online CZ Dabing

Jízda nadoraz

Podrobnosti


Původní název : Jízda nadoraz
Země : Burkina Faso
Délka : 168 minut
Jazyk : kurdština (ku)
Žánr : komedie
Režie : Lauralee Foy
Scénář : Charnelle Fintan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Deeksha Cade, Alfin Davena
Hudba : Saibah Eura
Produkce : Jassica Creola
Kamera : Thi Benji
Kostýmy : Sergen Jada

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Premiéra : USA 22. srpen 1910
Distribuce : Studio Green
Tržby : 45 349 487 USD
Rozpočet : 79 257 674 USD

Drive (2011) | ČSFD.cz
Říkají mu Řidič. Přes den je filmovým kaskadérem, po nocích si přivydělává jako nájemný řidič zločineckých gangů. Nezajímá ho o jakou práci ten večer zrovna jde, řítí se nocí s policejními vozy v zádech.
Hudební skupina Nadoraz z Hradce Králové
Královéhradecký Nadoraz byl původně folkovou kapelou, ale postupně oblékl dixielandový kabát a dnes po více než dvaceti letech, s ironií sobě vlastní, hraje nejen swing, dixieland, country, ale i rap,
Drive (2011) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy.com cz/sk
Drive. Říkají mu Řidič. Přes den je filmovým kaskadérem, po nocích si přivydělává jako nájemný řidič zločineckých gangů. Nezajímá ho o jakou práci ten večer zrovna jde, řítí se nocí s policejními vozy v zádech.
Drive, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Řidič (2011) - Drive - FDb.cz
Říkají mu Řidič. Přes den je to automechanik, kaskadér a v noci řidič při loupežích. Se zloději spolupracuje jen při odjezdu a na každého čeká jen pět minut.


Sleduj Filmy. DVDrip. Ke Shlednutí. Česká. Cz titulky. Download. Celý Film. BDrip. Watch Free. Český Dabing. 480p. iPhone. 4k blu ray. Český Film..1080p. Stáhnout. Hd. Stream. Film online. Full Movie. MP4. Zdarma. iPad. Avi. Ulozto. České. Cz dabing. Ke Stažení. Ke shlédnutí. 720p