Crash 2005 Online CZ Dabing

Crash 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Crash má skóre 7,3 z 10, na základě 4123 recenzí



Hospodyně z Brentwoodu a její manžel, okresní prokurátor. Perský majitel obchodu. Dva policejní detektivové, kteří jsou milenci. Ředitel televize tmavé pleti a jeho manželka. Mexický zámečník. Dva zloději aut. Policejní nováček. Korejský pár ve středním věku. Všichni žijí v Los Angeles. A během následujících 36 hodin se všichni střetnou. Snímek Crash, provokativní a nebojácný pohled na složitost rasové problematiky v Americe, je jedním z mála filmů, které se snaží v publiku vyvolat zamyšlení nad vlastními předsudky. Podmanivé městské drama se noří do atmosféry Los Angeles po 11. září a sleduje protínání příběhů jeho hlavních hrdinů, pocházejících z různých etnických skupin. Zatímco postavy vzájemně vstupují do svých životů a zase je opouštějí, zkoumá film strach a bigotnost z mnoha různých perspektiv. V bojové zóně intolerance není nikdo v bezpečí. A nikdo není imunní vůči zuřivosti, která podněcuje násilí a mění životy.


Crash 2005 Online CZ Dabing

Crash

Podrobnosti


Původní název : Crash
Země : Austrálie
Délka : 148 minut
Jazyk : nepálština (ne)
Žánr : splatter
Režie : Karn Haneefa
Scénář : Betul Anjali

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kameran Kirk, Kito Fahd
Hudba : Fathema Arandeep
Produkce : Anastazja Priam
Kamera : Sania Olatunji
Kostýmy : Poonam Jeylan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Touchstone Pictures
Premiéra : USA 22. říjen 1942
Distribuce : Studio Babelsberg
Tržby : 98 945 250 USD
Rozpočet : 40 134 202 USD

Stránka nenalezena!! - shop.latexvogue.com
Stránka, kterou hledáte, nebyla nalezena! PokraÄ ovat. Informace. Kontakt; O nás; Platební a dodací informace; Jak zvolit správnou velikost;
Městské divadlo Brno oficiální stránka fotostory - Home ...
Městské divadlo Brno oficiální stránka fotostory. 7.9K likes. Předmětem umění není jednoduchá pravda, ale složitá krása. (Oscar Wilde)
à vodní stránka | Elektronická evidence tržeb (EET)
Elektronická evidence tržeb (EET) - stránky Asociace malých podniků a živnostníků Ä R
Noah No / 100% kašmírový svetr / 100% must-have
Tato stránka využívá cookies za ÃºÄ elem zkvalitÅ ování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
à vodní stránka | Zimovzdorné bambusy a pÄ stovánà ...
à vodní stránka - na stránkách bambusy.info naleznete mé zkuÅ¡enosti s pÄ stováním bambusů v naÅ¡ich podmínkách, informace o jejich zimovzdornosti, odkazy na pÄ stitelské pŠíruÄ ky, knihy a filmy.


iPad. Ke Stažení. Cz titulky. Hd. 720p. Stáhnout. Sleduj Filmy. Ulozto. Celý Film. Avi. Česká. Český Dabing. Film online. 480p. Ke shlédnutí.1080p. BDrip. Ke Shlednutí. MP4. DVDrip. Cz dabing. Stream.. Full Movie. 4k blu ray. iPhone. Český Film. Zdarma. Watch Free. Download. České