Řidič slečny Daisy 1989 Online CZ Dabing

Řidič slečny Daisy 1989 Online CZ Dabing

★★★★☆

Řidič slečny Daisy má skóre 7,5 z 10, na základě 5965 recenzí



Pro Daisy, bohatou a tvrdohlavou americkou židovku, která je už příliš stará na to, aby mohla řídit auto, najímá syn v padesátých letech 20. století, kdy se v ulicích i politice opět řeší rasové spory, černošského šoféra. Do rodiny přichází Hoke a musí si před Daisy, která předstírá, že ho nepotřebuje, svou pozici obhájit. Hoke nemůže pochopit její izolovanost od světa a neschopnost uchopit společenské změny. Ona zase nedokáže pochopit, proč jsou lidé jako Hoke neustále rozhořčeni... Až ve chvíli, kdy jde slečna Daisy do domova důchodců a Hoke je už moc starý na to, aby ji vozil, si oba dva uvědomí, jak moc se měli rádi a jakými dobrými přáteli byli...


Řidič slečny Daisy 1989 Online CZ Dabing

Řidič slečny Daisy

Více informací


Původní název : Řidič slečny Daisy
Země : Turecko
Délka : 143 minut
Jazyk : tok pisin (tpi)
Žánr : thriller
Režie : Julieta Mee
Scénář : Joaquina Chhaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kier Saif, Zubeyde Rushna
Hudba : Johny Anoosh
Produkce : Yoonis Hildegarde
Kamera : Sylwester Besnik
Kostýmy : Nayem Kaushik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : BD Cine
Premiéra : USA 10. květnu 1953
Distribuce : Tianyi Film
Tržby : 01 838 500 USD
Rozpočet : 52 630 223 USD

Řidič slečny Daisy – Wikipedie
Řidič slečny Daisy (v originále Driving Miss Daisy) je americká komedie a drama. Film režíroval Bruce Beresford a hlavními herci jsou Morgan Freeman, Jessica Tandy, Dan Aykroyd, Esther Rolle a Patti LuPone.
Řidič slečny Daisy / Driving Miss Daisy (1989) | ČSFD.cz
Řidič slečny Daisy s sebou přiváží spousty sentimentu, za všech okolností chce vyvolávat jen a jen pozitivní pocity. Přináší-li závažnější téma, nechce jím diváka trápit, nedej bože v něm vyvolat pocit viny.
Řidič slečny Daisy (1989) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Řidič slečny Daisy. Pro Daisy, bohatou a tvrdohlavou americkou židovku, která je už příliš stará na to, aby mohla řídit auto, najímá syn v padesátých letech 20. století, kdy se v ulicích i politice opět řeší rasové spory, černošského šoféra.
Řidič slečny Daisy / Driving Miss Daisy • Dabingforum.cz
Re: Řidič slečny Daisy / Driving Miss Daisy od kubik-dulik » 22 pro 2013 13:02 Myslel jsem si, že s příchodem Železného koupí Barrandov verzi Novy a nebo ČT, diváci mají možnost tu poslední slyšet každou chvíli na Filmboxech.
Film Řidič slečny Daisy (Driving Miss Daisy) 1989 online ...
Pro Daisy, bohatou a tvrdohlavou americkou židovku, která je už příliš stará na to, aby mohla řídit auto, najímá syn v padesátých letech 20. století, kdy se v ulicích i politice opět řeší rasové spory, černošského šoféra.


Ulozto. Cz titulky. Český Dabing. MP4.. iPhone. Stream. Celý Film. Ke Stažení. Stáhnout.1080p. Česká. Sleduj Filmy. Cz dabing. Full Movie. Hd. DVDrip. Download. BDrip. Zdarma. Avi. 4k blu ray. Ke Shlednutí. České. 480p. iPad. Ke shlédnutí. Český Film. Film online. Watch Free. 720p