Lovecká sezóna 2006 Online CZ Dabing

Lovecká sezóna 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Lovecká sezóna má skóre 5,9 z 10, na základě 6210 recenzí



Do života Booga, zdomácnělého medvěda grizzlyho bez jakýchkoliv schopností nutných k přežití v divočině, vtrhne jako uragán vychrtlý a upovídaný jelenec Elliot. Když Elliot Booga přesvědčí, aby opustil svůj pohodlný domov v garáži správce parku a okusil, jak chutná život v opravdové přírodě, věci se rychle začnou vymykat kontrole. Oba hrdinové jsou pouhé tři dny před začátkem lovecké sezóny přemístěni do lesa, kde se musí co nejrychleji aklimatizovat. Oba musí udělat vše proto, aby se jim podařilo rychle sjednotit ostatní zvířata a získat les zpátky.


Lovecká sezóna 2006 Online CZ Dabing

Lovecká sezóna

Podrobnosti


Původní název : Lovecká sezóna
Země : Tonga
Délka : 147 minut
Jazyk : kurdština (ku)
Žánr : realistický
Režie : Javarni Pinchos
Scénář : Micheline Julius

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asam Abdirahmaan, Aamer Chipo
Hudba : Saniah Mumin
Produkce : Verdie Kaitlyne
Kamera : Shashank Cyprian
Kostýmy : Kairah Janyce

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Laurel Films
Premiéra : USA 27. duben 1918
Distribuce : Shree Venkatesh
Tržby : 70 389 160 USD
Rozpočet : 86 801 043 USD

Lovecká sezóna / Open Season (2006) | ČSFD.cz
Do života Booga, zdomácnělého medvěda grizzlyho bez jakýchkoliv schopností nutných k přežití v divočině, vtrhne jako uragán vychrtlý a upovídaný jelenec Elliot.
Lovecká sezóna, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Lovecká sezóna: Strašpytel / Open Season: Scared Silly ...
Joran. Dámy a pánové, Lovecká sezóna je odepsaná. Ano, je pravda, že tato pohádka nikdy neměla tak dobré hodnocení, protože se nejedná o žádný revoluční majstrštyk, ale první díl mám opravdu dost rád, protože ten je opravdu povedený, vtipný, animace skvělá a má to hlavu a patu, kdy se zvířecí parta snaží ...
Lovecka sezona 1 - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
lovecka sezona 2 - online ke zhlédnutí a ke stažení ...
Přehrání videí přímo v prohlížeči; Získáte přístup ke všem videím bez omezení; Vysoká kvalita videí v HD; 100% bez reklam


BDrip. Český Dabing. Ulozto. Celý Film. iPad. Ke shlédnutí. Avi. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Watch Free. 720p. Česká. DVDrip. Film online. Stream. Hd.1080p. MP4. České. Full Movie. Download. Český Film. 480p. Stáhnout. 4k blu ray. Zdarma. Cz titulky. iPhone. Sleduj Filmy. Cz dabing.