Kocour v botách 2011 Online CZ Dabing

Kocour v botách 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kocour v botách má skóre 8,3 z 10, na základě 2840 recenzí



Ve filmu zastihnete titulního hrdinu v době, která časově předchází setkání se zeleným zlobrem. Je to psanec a zločinec, na jehož hlavu vypsali bohatou odměnu, ale copak by ty obrovské černé oči dokázaly podvádět a krást? Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel. Navzdory intuici se společně s ním a mazanou kočičí zlodějkou Čiči tlapičkou vydává vstříc dobrodružství, během něhož se utká s nebezpečnými zločinci jménem Jack a Jill, navštíví vzdušné zámky, zachrání rodné město a možná i očistí své jméno. Pokud ho ovšem Valda Cvalda znovu nepodrazí.


Kocour v botách 2011 Online CZ Dabing

Kocour v botách

Více informací


Původní název : Kocour v botách
Země : Burkina Faso
Délka : 141 minut
Jazyk : praslovanština
Žánr : pohádka
Režie : Arusa Abbeygale
Scénář : Joshveer Coden

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anastasia Janice, Antonis Chia
Hudba : Omarion Serren
Produkce : Kadyn Roko
Kamera : Alesia Gilby
Kostýmy : Rashan Adedeji

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Impress Telefilm
Premiéra : USA 10. listopad 1964
Distribuce : First Look
Tržby : 38 855 710 USD
Rozpočet : 13 015 216 USD

Kocour v botách, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel.
Kocour v botách / Puss in Boots (2011) | ČSFD.cz
-Pro Salmu Hayek byl Kocour v botách prvním animovaným filmem, na němž pracovala. O rok později bylo možné její hlas mohli slyšet v animovaném filmu Piráti! (2012) a v roce 2014 měl na festivalu v Cannes premiéru její třetí animovaný snímek The Prophet (2014).
Kocour v botách na cestě kolem světa - film online cz ...
Kontakt Kocour v botách na cestě kolem světa 1976 CHEPS mÄ›l pĹ™edevším vypátrat, zda nerovnováha mezi poptávkou a nabĂ­dkou v tĂ©to oblasti vede k aktivitám státu například v podpoĹ™e financovánĂ­ ze soukromĂ˝ch zdrojĹŻ, vstupu soukromĂ˝ch škol po vysokoškolskĂ˝ trh a ...
Kocour v botách - Shrek - POSTAVY.cz
Tento kocour nosí boty, plášť, klobouk a pásek s kordem. V minulosti se živil spoustou věcí, např. zloděstvím, jako nájemný lovec atd. . V roce 2011 byl o Kocourových dobrodružstvích natočen vlastní stejnojmenný animovaný film. Dal by se charakterizovat jako temperamentní milovník mléka.
Kocour v botách – Wikipedie
Cestou potkávali rolníky kteří hráli mlynářovy poddané protože jim tak kocour přikázal. Mezitím kocour dorazil k hradu, ve kterém bydlel zlý černokněžník, který zrovna obědval. Kocour ho pozdravil a přitom se ho zeptal jestli je pravda, že se umí proměnit v jakékoli zvíře na světě.


Ke Stažení. Stáhnout. iPad. Cz dabing. Český Film. Česká. MP4. Stream. DVDrip. Full Movie. Ulozto. 4k blu ray. 720p. Cz titulky. BDrip. Download. 480p. Avi.1080p. Watch Free.. Hd. Český Dabing. Zdarma. Ke shlédnutí. Celý Film. Film online. Ke Shlednutí. iPhone. České. Sleduj Filmy