Jackass: Děda Mizera 2013 Online CZ Dabing

Jackass: Děda Mizera 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Jackass: Děda Mizera má skóre 8,2 z 10, na základě 2863 recenzí



86letý Irving Zisman, pod jehož mejkapem se skrývá Johnny Knoxville, je na cestě napříč Amerikou, s nejnepravděpodobnějším společníkem, jeho 8letým vnukem Billym. Můžeme se těšit na šílené výlety natočené skrytou kamerou. Cestou Irving představí mladému a vnímavému Billymu spoustu lidí, míst a situací při kterých dávají nový význam termínu "výchova dětí". Duo se setkává nespokojenými dětmi na soutěži krásy (a jejich stejně nespokojenými matkami), truchlícími v pohřebního ústavu a spoustou nic netušících občanů. Skuteční lidé v neskutečných situacích vytvářejí neskutečnou komedii.


Jackass: Děda Mizera 2013 Online CZ Dabing

Jackass: Děda Mizera

Více informací


Původní název : Jackass: Děda Mizera
Země : Dánsko
Délka : 165 minut
Jazyk : sarsíjština
Žánr : realistický
Režie : Divyan Dheer
Scénář : Dinuk Aviela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Drazic Marrissa, Intisaar Surraya
Hudba : Sumayya Angharad
Produkce : Catrina Talita
Kamera : Alleah Shelan
Kostýmy : Domanic Ze

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cloud Nine
Premiéra : USA 28. září 1918
Distribuce : Blinding Edge
Tržby : 86 154 480 USD
Rozpočet : 62 957 213 USD

Jackass: Děda Mizera .5 - SledujFilmy.Online
Fanoušci Jackass se mohou těšit na zlobivé alter ego Johnnyho Knoxvilla.Kontroverzní osmdesátník Irving Zisman nabízí další dávku bláznivých kousků v pokračování příběhu Dědy Mizery.
Jackass: Děda Mizera (2013) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Jackass: Děda Mizera . ČSFD.cz 65%. OnlineFilmy.net. Streamy HD (CZ Dabing) Žánry Komedie / Road movie Zem ...
Jackass: Děda Mizera / Jackass Presents: Bad ... - ČSFD.cz
Blbečky z Jackass party, mám docela rád, ale popravdě mě nikdy nenapadlo, že by mohli vytvořit celovečerák z jedné ze svých "atrakcí". V tomto případě, hlava této sebranky Johnny Knoxville, který se vydává za vulgárního dědka, kterému není nic cizí.
Jackass: Děda Mizera | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Jackass: Děda Mizera (2013) Stručný popis: IMDb skóre: 0 86letý Irving Zisman, pod jehož mejkapem se skrývá Johnny Knoxville, je na cestě napříč Amerikou, s nejnepravděpodobnějším společníkem, jeho 8letým vnukem Billym.
Jackass: Děda Mizera (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Jackass: Děda Mizera. 86letý Irving Zisman, pod jehož mejkapem se skrývá Johnny Knoxville, je na cestě napříč Amerikou, s nejnepravděpodobnějším společníkem, jeho 8letým vnukem Billym. Můžeme se těšit na šílené výlety natočené skrytou kamerou.


4k blu ray. Ke shlédnutí. Avi. Stáhnout. BDrip. České. Film online. iPad. Český Dabing. Celý Film. 720p. DVDrip. Cz dabing. Ke Shlednutí. Hd. 480p. MP4. Sleduj Filmy.1080p. Cz titulky. Český Film. Download. Česká.. Watch Free. Ke Stažení. iPhone. Full Movie. Zdarma. Stream. Ulozto