Blízká setkání třetího druhu 1977 Online CZ Dabing

Blízká setkání třetího druhu 1977 Online CZ Dabing

★★★★☆

Blízká setkání třetího druhu má skóre 5,8 z 10, na základě 8755 recenzí



Blízká setkání je ufologický termín, přičemž třetí stupeň znamená setkání člověka s tvory z vesmíru tváří v tvář. V oscarovém snímku Stevena Spielberga, vyhodnoceném jako nejlepší film na téma mimozemšťané a jejich návštěva planety Země, zažije Roy Neary podivnou situaci s neznámým kosmickým plavidlem a zoufale hledá vysvětlení události, již byl svědkem. Setkává se se svobodnou matkou Jullian, která věří, že jejího syna unesli mimozemšťané. Mezitím se mezinárodní skupina vědců v čele s francouzským expertem Claudem Lacombem snaží navázat s mimozemšťany kontakt.


Blízká setkání třetího druhu 1977 Online CZ Dabing

Blízká setkání třetího druhu

Více informací


Původní název : Blízká setkání třetího druhu
Země : Litva
Délka : 165 minut
Jazyk : malajálamština (ml)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Stylianos Aland
Scénář : Ellouise Genna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joanne Allarna, Tavis Teniola
Hudba : Joachim Denes
Produkce : Linnie Basya
Kamera : Yuvaan Cindi
Kostýmy : Abinesh Kasha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Red Chillies
Premiéra : USA 13. červenec 1929
Distribuce : Shanghai Film
Tržby : 65 936 360 USD
Rozpočet : 74 693 069 USD

Blízká setkání třetího druhu / Close Encounters of the ...
Jeden z nejslavnějších sci-fi filmů všech dob, který podle vlastního scénáře natočil režisér Steven Spielberg. Inspiroval se tajemnými, nevysvětlenými jevy - UFO a důmyslně rozehrál fantastickou velkopodívanou o setkání s mimozemskou civilizací.
Blízká setkání třetího druhu - trailer - YouTube
Blízká setkání třetího druhu - trailer StanleyS TrailerS 2. ... UFO a důmyslně rozehrál fantastickou velkopodívanou o setkání s mimozemskou ...
Blízká setkání třetího druhu – Wikipedie
Blízká setkání třetího druhu na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Blízká setkání třetího druhu je americký vědecko-fantastický film režiséra Stevena Spielberga z roku 1977 o kontaktu lidstva s mimozemskými bytostmi.
Blízká setkání třetího druhu (Giftset s podsvíceným ...
Ano. Blízká setkání třetího druhu byla svého času točena na analogový 35mm kinofillm (a některé trikové záběry vznikaly na 70mm). Původní negativ studio k příležitosti čtyřicátého výročí vzniku filmu kompletně zrestaurovalo, tedy chemicky ošetřilo, digitálně opravilo a následně vymasterovalo ve 4k.
Blízká setkání třetího druhu - film online | FILMTORO
Lidstvo zažívá své první setkání s mimozemšťany, ale vláda se to snaží utajit. Několik lidí se pod vlivem podivných událostí vypraví přímo na místo setkání. Lidstvo zažívá své první setkání s mimozemšťany, ale vláda se to snaží utajit.


Avi. 720p. České. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Film online. Ke shlédnutí. Cz titulky.. Česká. Stream. Hd. Český Dabing. Watch Free. Zdarma. Cz dabing. MP4. iPhone. 480p. iPad. Celý Film. Full Movie. BDrip. Ke Stažení. DVDrip. 4k blu ray. Stáhnout. Ulozto. Český Film.1080p. Download