Vražda na objednávku 1954 Online CZ Dabing

Vražda na objednávku 1954 Online CZ Dabing

★★★★☆

Vražda na objednávku má skóre 7,1 z 10, na základě 5841 recenzí



Když americký spisovatel Mark Halliday navštíví čerstvě vdanou Margot Wendice v Londýně, nevědomky tím spustí řetězec vydírání a vražd. Manžel Margot, Tony Wendice, si všimne jejích citů k Hallidayovi, začne se obávat rozvodu a s ním spojeného vydědění, a tak naplánuje její smrt. K tomu využije svého bývalého spolužáka Lesgateho, který je již zapleten do nezákonné činnosti. Margot se podaří Lesgatea v sebeobraně zabít, ale Tony vše nastrojí tak, aby byla obviněna za úkladnou vraždu. Hallidayovi nezbývá, než Tonyho vyřadit ze hry...


Vražda na objednávku 1954 Online CZ Dabing

Vražda na objednávku

Více informací


Původní název : Vražda na objednávku
Země : Rakousko
Délka : 147 minut
Jazyk : gruzínština (ka)
Žánr : rodinný
Režie : Aidyn Prabhroop
Scénář : Mckenzee Lana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Matej Heath, Zinab Ayush
Hudba : Hakima Alamin
Produkce : Sariya Arianna
Kamera : Karleen Caden
Kostýmy : Mamun Anders

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pannonia Film
Premiéra : USA 12. duben 1917
Distribuce : Benetone Films
Tržby : 69 255 868 USD
Rozpočet : 90 452 143 USD

Vražda na objednávku / Dial M for Murder (1954) | ČSFD.cz
Swann má pokoj otevřít Margotiným klíčem, který mu Tony schová pod kobercem na schodišti ve vstupní hale, a uškritt ji. (Charlotte Chandler: Vždyť je to jen film) Americký spisovateľ Mark Halliday navštívi v Londýne čerstvo vydatú Margot Wendice.
Vražda na objednávku, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Vražda na objednávku / Dial M for Murder (1954) | ČSFD.cz
Vražda na objednávku nepatrí k najklasickejším snímkam majstra Hitchcocka, ale vďaka šikovnému scenáru a nenapodobiteľne morbídnemu humoru á la Alfred Hitchcock, sa jedná o nadpriemerné kaskadérske salto.
Vražda na objednávku (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vražda na objednávku. Policejního detektiva Alexe Steinera opustí žena a tak s mladším bratrem Tommym vyráží do baru, zapít špatné zprávy. Když se pozdě večer vracejí domů, je Tommy před svým bytem přepadem a postřelen dvěma muži, kteří po incidentu okamžitě zmizí.
Vražda na objednávku - Online filmy ke zhlédnutí na ...
Vražda na objednávku Když americký spisovatel Mark Halliday navštíví čerstvě vdanou Margot Wendice v Londýně, nevědomky tím spustí řetězec vydírání a vražd. Manžel Margot, Tony Wendice, si všimne jejích citů k Hallidayovi, začne se obávat rozvodu a s ním spojeného vydědění, a tak naplánuje její smrt.


Cz dabing. České. Ke Stažení. Avi. BDrip. Stáhnout. 4k blu ray. Celý Film.1080p. Ke Shlednutí. Stream. Hd. Ke shlédnutí. Česká. iPad. Download. Sleduj Filmy. Zdarma. Český Dabing. Film online. iPhone. Cz titulky. DVDrip. 480p. MP4. Watch Free.. Ulozto. 720p. Full Movie. Český Film