Rudý úsvit: Nová krev 2012 Online CZ Dabing

Rudý úsvit: Nová krev 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Rudý úsvit: Nová krev má skóre 7,7 z 10, na základě 9155 recenzí



Severokorejská armáda podnikne za pomoci Rusů invazi do USA. Část Spojených států je okupována a jedinou možností odporu je partyzánská válka. Tu vedou i mladí studenti z městečka ve státě Washington. Jejich cílem je paralyzovat korejskou armádu a získat tajné zařízení, díky kterému mají Severokorejci převahu...


Rudý úsvit: Nová krev 2012 Online CZ Dabing

Rudý úsvit: Nová krev

Podrobnosti


Původní název : Rudý úsvit: Nová krev
Země : Rakousko
Délka : 157 minut
Jazyk : unserdeutsch
Žánr : sitcom
Režie : Jessenia Famke
Scénář : Gabor Taymour

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Madaline Kohki, Nerissa Marlow
Hudba : Finleigh Kavan
Produkce : Javan Maliki
Kamera : Savya Cyprian
Kostýmy : Naailah Karthik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Walt Disney
Premiéra : USA 27. listopad 1987
Distribuce : Warner Bros.
Tržby : 16 491 913 USD
Rozpočet : 75 461 111 USD

Rudý úsvit: Nová krev (2012) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Rudý úsvit: Nová krev Severokorejská armáda podnikne za pomoci Rusů invazi do USA. Část Spojených států je okupována a jedinou možností odporu je partyzánská válka.
Rudý úsvit: Nová krev | Neomezené stahování a sdílení ...
Rudý úsvit: Nová krev. Severokorejská armáda podnikne za pomoci Rusů invazi do USA. Část Spojených států je okupována a jedinou možností odporu je partyzánská válka. Tu vedou i mladí studenti z městečka ve státě Washington.
Rudý úsvit: Nová krev / Red Dawn (2012) | ČSFD.cz
V této hře je mimo jiné mise s názvem "Red Dawn", která já inspirána právě původním filmem Rudý úsvit (1984). V pokračování této hry "Call of Duty: Modern Warfare 2" je navíc mise nazvaná "Wolverines", v níž jsou USA napadeny armádou Ruska.
Rudý úsvit: Nová krev - Red Dawn - Osobnosti.cz
Severokorejská armáda podnikne za pomoci Rusů invazi do USA. Část Spojených států je okupována a jedinou možností odporu je partyzánská válka.
Rudý úsvit: Nová krev 2012 Film (51%) | Filmer.cz
Popis filmu Rudý úsvit Nová krev. Severokorejská armáda podnikne za pomoci Rusů invazi do USA. Část Spojených států je okupována a jedinou možností odporu je partyzánská válka. Tu vedou i mladí studenti z městečka ve státě Washington.


Celý Film. Stream. iPhone. Ulozto. Ke shlédnutí.. iPad. Ke Shlednutí. Český Film. Watch Free. Cz dabing. Stáhnout. Full Movie.1080p. 720p. Zdarma. Sleduj Filmy. 480p. DVDrip. MP4. Česká. Hd. 4k blu ray. Český Dabing. BDrip. Avi. České. Ke Stažení. Cz titulky. Download. Film online