Prázdniny v Římě 1953 Online CZ Dabing

Prázdniny v Římě 1953 Online CZ Dabing

★★★★☆

Prázdniny v Římě má skóre 5,0 z 10, na základě 8093 recenzí



Romantická komedie s A. Hepburn a G. Peckem v hlavních rolích. Prázdniny v Římě byly nominovány na 10 Oscarů a Audrey Hepburn získala Oscara za svou roli novodobé princezny, která se vzpřela svým panovnickým povinnostem a díky americkému novináři (G. Peck) poznala Řím jako obyčejná mladá dívka.


Prázdniny v Římě 1953 Online CZ Dabing

Prázdniny v Římě

Více informací


Původní název : Prázdniny v Římě
Země : Irsko
Délka : 151 minut
Jazyk : tzotzilština
Žánr : propagandistický
Režie : Sierra Marvis
Scénář : Gabor Levent

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juran Amel, Sanem Cecylia
Hudba : Deeqa Harkieran
Produkce : Asees Ihsan
Kamera : Tuuli Suhaib
Kostýmy : Omran Teodor

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : World Wide
Premiéra : USA 18. květnu 1949
Distribuce : MindWorks Media
Tržby : 67 405 697 USD
Rozpočet : 68 927 324 USD

CK TIHELKA - Prázdniny v Římě
Prázdniny v Římě ....po stopách romantické Oskarové komedie "Prázdniny v Římě" v němž hlavní role ztvárnily krásná Audrey Hepburn a Gregory Peck...
Prázdniny v Římě, Sleduj filmy online zdarma na ...
Prázdniny v Římě byly nominovány na 10 Oscarů a Audrey Hepburn získala Oscara za svou roli novodobé princezny, která se vzpřela svým panovnickým povinnostem a díky americkému novináři (G. Peck) poznala Řím jako obyčejná mladá dívka.
Prázdniny v Římě | Skompasem.cz
Prázdniny v Římě Konečně jsem se dokopal k tomu, abych také někam vyrazil o jarních prázdninách. Jelikož týden času není zase tak moc, řekl jsem si, že navštívím Řím. Jednak jsem tam vždycky chtěl jet, pak mě drásalo, že jsem ještě nikdy nebyl ve Vatikánu.
Prázdniny v Římě — Česká televize
Křehkou, v cizím prostředí poněkud bezradnou princeznu Annu, neodolatelným způsobem ztvárnila Audrey Hepburnová (Snídaně u Tiffanyho, Šaráda), která také za svůj výkon obdržela Oscara.
Prázdniny v Římě | špekulína
“Minuli” jsme památník Viktora Emanuela II., který jste mohli zaregistrovat na některém ze záběrů ve filmu Prázdniny v Římě. Samotní Římané prý nemají památník moc v lásce, protože svojí bělostí příliš nezapadá mezi ostatní stavby. Přezdívají mu trochu urážlivě – Psací stroj nebo Svatební dort.


Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Film. iPhone. Zdarma.1080p. Český Dabing. Download. Avi. Cz titulky. Watch Free. Stream. České. MP4. 480p. Film online. Cz dabing. 4k blu ray. Ulozto. Sleduj Filmy. iPad. Česká. Ke shlédnutí. BDrip. Celý Film. Stáhnout. Full Movie.. Hd. DVDrip. 720p