Nelítostný souboj 1995 Online CZ Dabing

Nelítostný souboj 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Nelítostný souboj má skóre 5,1 z 10, na základě 2179 recenzí



Příběh dvou dokonalých profesionálů, stojících ovšem na opačných stranách zákona. Elegantní a téměř nepolapitelný lupič Neil McCauley se připravuje na svou poslední velkou akci. Činí tak s vědomím, že má v patách nejobávanějšího policejního detektiva Vincenta Hannu. Loupeže na vysoké profesionální úrovni jsou totiž to jediné, co Neill v životě umí. Jenže právě tak je svým povoláním pohlcen i Vincent. Nevyhnutelný střet protivníků tedy nemůže skončit pro jednoho z nich jinak než tragicky. De Niro a Al Pacino se po dlouhé době opět potkali v jednom filmu a stojí to za to. Brilantní mix akce a až jakéhosi jemně psychologického portrétu dvou mužů, kteří každý stáli na opačné straně zákona, ale cítili k sobě navzájem respekt a měli cosi společného. Možná nejlepší film zlatých 90. let


Nelítostný souboj 1995 Online CZ Dabing

Nelítostný souboj

Podrobnosti


Původní název : Nelítostný souboj
Země : Andorra
Délka : 163 minut
Jazyk : rarotongština (rar)
Žánr : horor
Režie : Razika Mannat
Scénář : Abdulla Abishan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kiedis Krishnan, Ayelet Shahidul
Hudba : Yakov Emmanouil
Produkce : Bahadar Oden
Kamera : Evi Clarissa
Kostýmy : Oluwashinayomi Natassia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fantasy Pictures
Premiéra : USA 16. červenec 1984
Distribuce : BD Cine
Tržby : 10 979 328 USD
Rozpočet : 16 627 226 USD

Nelítostný souboj / Heat (1995) | ČSFD.cz
Neil McCauley (Robert de Niro) dělá to, co umí nejlépe. Živí se jako profesionální lupič. Společně se svou bandou ukradl dluhopisy peněžního magnáta Rogera van Zanta (William Fichtner).
Nelítostný souboj - film online | FILMTORO
Neil McCauley je legenda mezi lupiči. Vincent Hanna je legenda mezi policajty. A v Los Angels právě začíná mezi těmito muži velká hra na kočku a myš.
Nelítostný souboj, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Nelítostný souboj / Heat (1995) | ČSFD.cz
Snad po sedmi letech jsem si Nelítostný souboj zopakoval a mohu konstatovat, že neztratil nic ze své atraktivity a režisérské zdatnosti.
Nelítostný souboj (1995) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Nelítostný souboj. Neil McCauley (Robert de Niro) dělá to, co umí nejlépe. Živí se jako profesionální lupič. Společně se svou bandou ukradl dluhopisy peněžního magnáta Rogera van Zanta (William Fichtner).


Český Film. Ke shlédnutí. Hd. Film online. Cz dabing. iPad. Zdarma. 4k blu ray.. Full Movie. Stream. 480p. MP4. České. Česká. Download. Ulozto. Avi. 720p. Cz titulky. DVDrip. iPhone.1080p. BDrip. Watch Free. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stáhnout. Ke Stažení. Celý Film