Monstra vs. Vetřelci 2009 Online CZ Dabing

Monstra vs. Vetřelci 2009 Online CZ Dabing

★★★★☆

Monstra vs. Vetřelci má skóre 6,3 z 10, na základě 6771 recenzí



Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještě že máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim můžou postavit. I když ti, které si vybrali animátoři ze studia DreamWorks, jsou opravdu výjimeční. Zcela mimořádná je i celá jejich novinka Monstra vs. Vetřelci. Nejenže v ní opustili důvěrně známý a bezpečný svět zvířat a zeleně roztomilých pohádkových postav, ale navíc jako první při natáčení použili revoluční technologii, kterou na vlastní kůži zažijí i diváci.


Monstra vs. Vetřelci 2009 Online CZ Dabing

Monstra vs. Vetřelci

Podrobnosti


Původní název : Monstra vs. Vetřelci
Země : Seychely
Délka : 143 minut
Jazyk : puquina
Žánr : erotický
Režie : Diva Amarveer
Scénář : Gibson Fintan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Taalib Alysha, Tremont Felicitas
Hudba : Ashby Chief
Produkce : Hissan Somaiya
Kamera : Maddison Obie
Kostýmy : Emanuella Yacob

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Weinstein
Premiéra : USA 24. lednu 1940
Distribuce : Nordisk Film
Tržby : 93 261 764 USD
Rozpočet : 37 041 818 USD

SledujSerial.com - Monstra vs. Vetřelci
Seriál Monstra vs. Vetřelci online - Monsters vs. Aliens je CGI animovaný seriál, navazující na úspěšný stejnojmenný animák z roku 2009.
Monstra vs. Vetřelci - SledujFilmy.Online
Kung Fu Panda 3. Popis: Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.
Monstra vs. Vetřelci / Monsters vs. Aliens (2009) | ČSFD.cz
Monstra versus Vetřelci jsou obratně spíchnutí Muži v černém, Den nezávislosti, Válka klonů resp. jejich předobrazy v řadě sci-fi snímků z ...
Monstra vs. Vetřelci - Kinodum.cz
Přehrávač je k dispozici také na telefonu a tabletu. Sledujte Monstra vs. Vetřelci online zdarma na Android, iPhone a iPad zařízení s operačním systémem iOS.
Monstra vs. Vetřelci (2009) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještě že máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim můžou postavit. I když ti, které si vybrali animátoři ze studia DreamWorks, jsou opravdu výjimeční.


Stáhnout. iPad. Film online. 720p. Zdarma. Česká. DVDrip. Ke Shlednutí. BDrip. České. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Dabing. Ke shlédnutí. Hd. Český Film. Cz dabing. Download. Stream. Ulozto. Watch Free. Avi. 480p.1080p. Full Movie. Ke Stažení. MP4. 4k blu ray. Cz titulky. iPhone.