Traffic - nadvláda gangů 2000 Online CZ Dabing

Traffic - nadvláda gangů 2000 Online CZ Dabing

★★★★☆

Traffic - nadvláda gangů má skóre 5,3 z 10, na základě 4367 recenzí



Režisérovi Stevenu Soderberghovi se podařil ojedinělý kousek - v roce 2000 dokončil dva veleúspěšné filmy, přičemž každý z nich získal pět nominací na Oscara, včetně prestižních kategoriích pro nejlepší film a nejlepší režii. Šlo o ERIN BROCKOVICH s Julií Robertsovou a TRAFFIC s hvězdným manželským párem Michaelem Douglasem a Catherine Zeta-Jonesovou v hlavních rolích. TRAFFIC se stal zářivým příkladem komerčně úspěšného filmu, který má zároveň mnohem vyšší ambice než se stát pouhým zábavným obchodním artiklem. Ve Spojených státech je pro teenagera snazší dostat se k heroinu než k alkoholu. Drogy jsou jednoznačným strašákem nejmocnější země světa. Někteří se ho mohou pokoušet nevidět, jiní vést možná zdánlivě beznadějný boj. TRAFFIC popisuje a komentuje celý proces drogového byznysu v režii nejlepšího režiséra roku 2000, který si přitom nebere žádné servítky.


Traffic - nadvláda gangů 2000 Online CZ Dabing

Traffic - nadvláda gangů

Více informací


Původní název : Traffic - nadvláda gangů
Země : Nauru
Délka : 158 minut
Jazyk : urijština (or)
Žánr : erotické drama
Režie : Elliya Jeshua
Scénář : Vannesa Jaron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabia Robert, Grigoriy Hamim
Hudba : Sarunas Amani
Produkce : Abdirahiim Anezka
Kamera : Joshua Shahria
Kostýmy : Darwyn Siubhan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paramount Vantage
Premiéra : USA 27. říjen 1940
Distribuce : RVK Studios
Tržby : 21 880 025 USD
Rozpočet : 19 011 835 USD

Traffic - Nadvláda gangů / Traffic (2000) | ČSFD.cz
Slovo "traffic" má v angličtině tři různé hlavní významy - doprava, obchod a styky. Ve světě drog, který se týká úzké skupiny lidí jen zdánlivě, se vyskytují všechny tři - narkoobchod, jeho distribuce a rozbujelá síť korupce a vlivných styků.
Traffic - nadvláda gangů (2000) online ke zhlédnutí ...
Traffic - nadvláda gangů. Režisérovi Stevenu Soderberghovi se podařil ojedinělý kousek - v roce 2000 dokončil dva veleúspěšné filmy, přičemž každý z nich získal pět nominací na Oscara, včetně prestižních kategoriích pro nejlepší film a nejlepší režii.
Traffic - nadvláda gangů - SledujFilmy.Online
TRAFFIC popisuje a komentuje celý proces drogového byznysu v režii nejlepšího režiséra roku 2000, který si přitom nebere žádné servítky.(oficiální text distributora) Toggle navigation Sleduj Filmy.
Traffic - nadvláda gangů, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Traffic - nadvláda gangů | movies.prehraj.me - filmy a ...
Traffic - nadvláda gangů (2000) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Režisérovi Stevenu Soderberghovi se podařil ojedinělý kousek - v roce 2000 dokončil dva veleúspěšné filmy, přičemž každý z nich získal pět nominací na Oscara, včetně prestižních kategoriích pro nejlepší film a nejlepší režii. Šlo o ERIN BROCKOVICH s Julií Robertsovou a TRAFFIC s hvězdným ...


Celý Film. Ke shlédnutí. DVDrip. České. Full Movie. Stream. 720p. Ulozto. Film online. Avi. Česká. 480p. 4k blu ray. Hd. Cz dabing. Cz titulky. MP4. iPad. Zdarma. BDrip. Český Film. Watch Free.1080p. Download. Český Dabing. Ke Stažení.. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. iPhone